Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig én kezdeményezek:/ Hogy változtassak? Többi lent.
2 éve vagyok 1ütt a barátommal. De lassan felcserélődnek a szexben a szerepek. Mármint a kapcsolatot úgymond ő irányítja, de a szex az más:S...Mindig én kezdeményezek. És gyakran neki nincs kedve. Ennek nem fordítva kéne lennie???
Ráadásul, ha én nem kezdeményezek akkor ő sem. El akarom érni, hogy én dönthessek, hogy ne én legyek az akinek a szex kiváltság:S...Hogy csináljam?
Ja én 19/L
ő 22/F
A szexet mindkettőtöknek ugyanannyira kéne kívánni. Az nem kiváltság senkinek. Ha megpróbálsz valamit beújítani, akkor lehet belőle valami.
Mondjuk azért szar dolog elképzelni, hogy mi lesz veletek 20 év múlva, ha már a szexet sem kívánja a fiú, és ráadásul, hogy már MOST...
próbáld megtudni mi az amiért unja...
mi az amiben változtatni szeretne
Ha felhozom a témát, egyből azzal jön, hogy ne erőltessek rá semmit:S
Én nem is akarom, hogy úgy érezze, mintha ez olyan kötelező dolog lenne. Szóval valamit a viselkedésemen kéne változtatni, de mit??
Lehetséges sőt biztos hogy unja valamiért a szexet.
Lehet hogy felkéne dobnod valamivel, lepd meg akárhogyan:) Valami szexi fehérnemű gyertyák..esetleg pezsi:) Tök jó dolgokat lehet csinálni hogy a barátodat meglepd valami kis aprósággal:) Esetleg egy erotikus tánc:P és máris megjön a kedve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!