Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Mikor barátomról meg rólam közös képet csinálnak, akkor mindig hülye fejet vág.
Félrehúzza a száját, nem mosolyog, elnéz, pislog... nem bújik közel hozzám...Velem olyan feszengős, meg mintha haragudna rám, vagy fél, h kiteszem egy közösségi oldalra, és akkor juj, meglátják velem...:S
A képeken sosem látszik, hogy ő szeretne egyáltalán.
Ez engem nagyon zavar, mert a családjával meg a haverjaival mosolyog, azokon a képeken életre való.
ne gyertek azzal, h ez micsoda probléma..
mert az ember a képeken látja igazán h milyen róluk az összkép, meg h hogy néznek ki együtt, és rossz h nem merem sehova se kitenni a képeket, mert félek, h vki azt mondja h nem is boldog velem a párom...
Már mondtam neki, h normális fejet vágjon, v olyat,a hol látszik egy kicsikét is, hogy szeret. Azt mondta h róla nem lehet jó képeket csinálni. (mkiről lehet)
Könyörögni kell neki egy képért, de ha a haverjairól van s zó, akkor azokról annyi képük van, h még.. Azokon kis mosolygós, jókedvű.
nem értem...
Én fiú vagyok és én is szoktam érdekes fejeket vágni. :) Ez jó poén. No, persze, ha megdorgálnak, akkor tudok normálisan is viselkedni egy képen.
Azt, hogy szerelmes-e belé valószínűleg csak ti tudjátok. Nem a képeken múlik.
Ha a hétköznapokban érezteti ezt veled és csak a képeknél van gubanc, akkor nyugodt lehetsz. Ha a hétköznapokban is így viselkedik, akkor keress egy olyan fiút, aki igazán boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!