Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4éve vagyunk 1ütt a párommal van egy 3éves lányunk. Amiota terhes lettem csak a pia a haverok kocsma létezik sehogyse lehet rá hatni albérleti elmaradás van azt is le sz. Ja mit tegyek?
#3,ez nem a "hiba" kategória. Lehet,hogy te nem bánod,de a gyereked majd fogja,amikor pszichiáter kezeli,mert egy lelki sérült felnőtt belőle miattatok,amiatt,mert az anyja nem nézte meg,kitől esik teherbe
A "negatív kommentek" válaszok a kérdésedre.
Ha kiosztod a népet,minek kérdezel? Nagyon okos vagy,oldd meg!
Amúgy meg válasz: menjél dolgozni,hagyd el a férjedet.
Ott nyisd ki a szádat,ahol kell!!!!
Hát ti jól kitoltatok egymással...meg a gyereketekkel is...Lehet a pali is azért iszik többet, mert 3 hónap után nem erre számított, de hát ő is magának csinálta a bajt... (tanulság: pasik ezért kell gumit húzni!)
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek, menj el dolgozni, ha kell képezd magad tovább, mert így hova fogtok menni, ha kidobnak benneteket az albérletből? A lányodat is elvehetik tőled...
És legközelebb ne egy pasival gyere össze, ne attól várd a megoldást, (mert a megoldatlan problémák csak halmozódnak), hanem légy önálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!