Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt vagyok ennyire defektes?
Idàig az összes pasim àtvert,megcsalt,becsapott stb...
én tènyleg mindìg szìvem lelkem beleadom egy kapcsolatba.
szeretem kimutatni az èrzèseimet a màsiknak persze nem viszem sosem tùlzàsba sok szabad terepet is hagytam mindenkinek...sosem csinàltam problèmàt abbòl ha elmentek a baràtaikkal bulizni sosem hìvogattam 5 percenkènt őket h merre vannak ès mit csinàlnak stb....a vège mindìg az h megcsalnak ès fàjdalmat okoznak...vagy ha azt hiszem hogy minden jòl megy akkor kiderül h az illetőnek màr van baràtnője...a mostanival is ez volt...nagy fàjdalmat hagyott bennem mert teljes szìvemből szerettem/szeretem
nem szeretek belemàszni màsok kapcsolatàba.........
ùgy hogy nem szòlok a baràtnőjènek...nem akarom tönkre tenni azt ami köztük van.Inkàbb szenvedek èn .....majd elmùlik...
ès a legszörnyűbb az h tènyleg nem vagyok az a fajta làny aki màsok pasijàra megy rà....ez nem az èn stìlusom.
nàlam alapszabàly az h hàzinyùlra nem lövök!....ès mègis folyton hàzi nyulakkal hoz össze sors. :(
èn ezt nem èrtem...mièrt vagyok ennyire defektes szerelmi tèren?? :(
18/L
Szerintem meg az a baj, hogy a mai "jó" pasik, akikre gondolom Te is buksz egyszerűen ilyen ösztönlények, és a dugáson kívül nem érdekli őket más.
F/19
Kedves utolsó előtt!
Ez nem teljesen igaz. Szeretik a pasik a kemény nőket, inkább a határozottakat, de ezt sem mindegyik, mert ha egy beszari alakkal kerül össze egy határozott nő akkor sok a sértődés a beszari alaknál és megfutamodik...én pont most jártam így:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!