Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt vagyok ennyire defektes?
Idàig az összes pasim àtvert,megcsalt,becsapott stb...
én tènyleg mindìg szìvem lelkem beleadom egy kapcsolatba.
szeretem kimutatni az èrzèseimet a màsiknak persze nem viszem sosem tùlzàsba sok szabad terepet is hagytam mindenkinek...sosem csinàltam problèmàt abbòl ha elmentek a baràtaikkal bulizni sosem hìvogattam 5 percenkènt őket h merre vannak ès mit csinàlnak stb....a vège mindìg az h megcsalnak ès fàjdalmat okoznak...vagy ha azt hiszem hogy minden jòl megy akkor kiderül h az illetőnek màr van baràtnője...a mostanival is ez volt...nagy fàjdalmat hagyott bennem mert teljes szìvemből szerettem/szeretem
nem szeretek belemàszni màsok kapcsolatàba.........
ùgy hogy nem szòlok a baràtnőjènek...nem akarom tönkre tenni azt ami köztük van.Inkàbb szenvedek èn .....majd elmùlik...
ès a legszörnyűbb az h tènyleg nem vagyok az a fajta làny aki màsok pasijàra megy rà....ez nem az èn stìlusom.
nàlam alapszabàly az h hàzinyùlra nem lövök!....ès mègis folyton hàzi nyulakkal hoz össze sors. :(
èn ezt nem èrtem...mièrt vagyok ennyire defektes szerelmi tèren?? :(
18/L
Lehet nem jó az emberismereted, nem tudod kiszűrni, hogy ki az aki csak azt akarja. Hány pasid volt? Talán túl könnyen odaadod magad nekik, ha nem akkkor bocs de lehet az is, hogy egyszerűen nagyon mellényúlsz. Kérdezd meg barátnőd vagy a környezetedben élő emberek véleményét de őszintén, hogy szerintük min kéne változtatnod. Lehet, hogy van valami idegesítő a stílusodban ami elidegeníti tőled a pasikat nem tudjuk innen megmondani de fontos ,hogy legyél nyitott a kritikákra ha vannak és építőleg fogd fel... remélem érthetően írtam
17/F
Főleg a fiatal lányok a feltűnő, menő pasikra buknak, azok meg ilyenek.
25 éves korodra majd ki fog alakulni Benned is egy olyan szintű emberismeret, ami segít tényleg Hozzád való párt találni.
Ezek a csalódások fájnak, de mégis segítenek, fejlődsz tőlük, még ha akkor ott teljesen ki is készülsz tőlük.
Azért a lányokat se kell félteni, a nagyjuknál ez hasonlóan van. Én 18 évesen fel is adtam inkább a csajozást, 26 évesen láttam hozzá újra és 4 éve élek azzal, akivel utána megismerkedtem.
Azért mert ember vagy, és az embereknek mindig a tiltott gyümölcsök kellenek, ha tudat alatt, ha nem, veled is ez a helyzet, próbálj meg felülkerekedni rajta. nekem sikerült.
19/f
Ha 1 bizonyos típusban csalódtál - ne kezdj megint azzal a típussal - mert soha véget nem érő körbe lépsz bele.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!