Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijössz a barátod/bnőd családjával? Be kell nyalni az anyjának, hogy a párodnak csak csupa jót mondjon rólad?
Egyáltalán nem kell benyalni! ÉN sose nyaltam be egyik barátnőmnek se és tökéletesen kijöttem eddig a szülőkkel remélem nem is lesz másként! Legyél őszinte beszélgess velük normális módon és ennyi..
F/20
Én egy Anyuka vagyok,két nagy gyerekkel.De rögtön észreveszem,ha valaki nem őszinte.Tudtad,hogy a szülők bár idősebbek,de nem hülyék??Két perc alatt helyre raknálak és padlóra küldenélek.
Az jutott már eszedbe,hogy Te is leszel szülő és Téged sem lehet majd hülyérevenni??
És méghozzá milyen kis tüzes anyuka, woww:D
Imádom a domináns nőket:P:P:D
Többnyire engem valamiért imádnak a szülők... Én sem tudom, hogy miért. Nyalizni már csak ezért se szoktam.
23:17: Ez tetszett. :DDD
23:42-nek.:-))
Tetszik. Csak azt nem tudom, miért tágul ki a fiúk pupillája, ha meglátnak, és aztán azt kérdezik a lányaimtól, hogy tényleg az Anyád?? Én valahogy mindig kijövök a srácokkal nyalás nélkül is.A humort,a természetességet,az észt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!