Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha néhany hónapja ezelőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néhany hónapja ezelőtt megpofozott csekély dolog miatt az anyja előtt (válni vmi okból eddig nem volt lehetséges) de azóta bocsanatot kért, igaz ezután mégegyszer megütott kb.3hónapja, de sajnálja nagyon. Bocsássak meg vagy váljak?

Figyelt kérdés
30N
2016. dec. 19. 12:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ne csufolodni gyertek ide!

Balesetem volt es eltort a lábam. 2 mankoval se nagyon tudtam járni.

Hova fussak olyankor válni? Lakni se lett volna mas lehetőségem.

Most jol vagyok egezseges ujra. Ezt akartam már akkor is megvárni.

2016. dec. 19. 12:43
 12/24 Szergej55 ***** válasza:
Miért ütött meg?
2016. dec. 19. 12:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kétszer megtette akkor megfogja tenni újból csak idő kérdése, hogy mikor.. Én egyet még talan megbocsajtottam volna de kettőt semmiképp
2016. dec. 19. 12:47
 14/24 A kérdező kommentje:

Szégyelem leirni az okát mert semmiség szerintem. Masnak is mondtam es ugyanazt allitottak.

Azt mondta hogy kivolt készülve a balesetem miatt es felhúztam őket(anyosom is épp ott volt.)

2016. dec. 19. 12:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kis semmiség miatt pofozott meg akkor az még rosszabb. Mit fog csinálni veled ha sokkal nagyobb baj lesz?
2016. dec. 19. 12:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha újra megbocsátasz, h.lye vagy!
2016. dec. 19. 13:25
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen mindegy, miért ütött meg. Teljesen mindegy, ott volt-e az anyja. Teljesen mindegy, hogy sajnálja-e. És teljesen mindegy, hogy te miben hibáztál a kapcsolatodon belül.

Hacsak nem közvetlen önvédelemből kellett ütnie, akkor ez elfogadhatatlan.

2016. dec. 19. 13:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Hagyd el
2016. dec. 19. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj de az ilyen ostoba nők meg is érdemlik a sorsukat. Remélem szülsz neki min. kettő gyereket. Csak aztán tudjad hol a helyed. Remélem fiaid lesznek és ők is megtanulják hogy kell bánni a nőkkel....vagy inkább legyen egy lányod is, szokja csak meg már fiatalon, hogy az asszony verve jó.....
2016. dec. 19. 14:08
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Csak úgy nem ütnek meg embereket, mind1 férfi vagy nő az illető. Ha semmiségért ütött meg, akkor igazán elmondhatod.
2016. dec. 19. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!