Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért rejteget a barátom?

Figyelt kérdés
14 éves lány vok. a barátom 25 éves. lefeküdtünk már egymással .nem ő volt nekem az első. nem mutat be a barátainak mindig csak titokban akar velem találkozni. nem értem miért?segítsetek.
2010. máj. 2. 20:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mert ez nem működőképes. Jesszus, persze hogy nem vállal fel, kapna hideget-meleget!
2010. máj. 2. 21:19
 22/31 anonim ***** válasza:
Én sem vágnék fel egy gyerekkel az ő korában.
2010. máj. 2. 21:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
én is szégyellném az ilyen jellegű abberációt :D ha érted, h mire gondolok :D
2010. máj. 2. 21:27
 24/31 anonim ***** válasza:
Egy sokkal fiatalabb barátnő csak 40 fölött dicsekednivaló.
2010. máj. 2. 21:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

-És most szeretném bemutatni a 8.osztályos barátnőmet X.Y.-t!

-HaHAHaaaaHaaaaHaaHa

Vedd már észre, hogy csak arra kellesz neki,h legyen kit +dugdosnia szabadidejében ;)

20/l

2010. máj. 2. 22:05
 26/31 A kérdező kommentje:
de ha a nővéremet akarja megdönteni mért velem jött össze. egyébként ők joba vannak.
2010. máj. 2. 22:30
 27/31 anonim ***** válasza:

Jòba van a nővèreddel? xDDDD

akkor az hogyan lehet hogy a nővèred nemtudja hogy tèged dugokat?...figyelj engem is 14 èvesen elvakìtott egy 25 èves sràc....szòval tudom h mit èrzel...èn is belezùgtam stb blah-blah-blah.....de hidd el nem szeret tèged az hogy nèha dugàs utàn àtölel meg megcsòkol stb az nem azt jelenti hogy szerelmes belèd!!...hanem azt h jò vagy sunàzàsra ès hàt a pasiknak is jòlesik egy kis közelsèg meg összebùjàs olykor-olykor....meg abban a korban is vagy akitől nem kell hogy függjön meg ilyenek...szòval nem kell a "kapcsolat" problèmàival foglalkoznia...tudom hogy nehèz nekem is az volt de ott kell hagynod!!...ès hidd el ha jòban van a nővèreddel ràadàsul egy korban is vannak majdnem akkor abbòl màr nem csak egy

"jòban vagyunk" kapcsolat lesz!..ès akkor mègjobban fog fàjni...szàlj ki amìg nem kèső

18/L

2010. máj. 2. 23:41
 28/31 A kérdező kommentje:

szeretem őt.

már most fáj mikor meglátom őket közös partyfotókon. meg mikor átjön és megöleli vagy megpuszilja.

2010. máj. 3. 00:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen ilyen kicsi lányt környékez meg??? Kétszer. Nem csoda hogy rejteget, hát büntetik a pedofilokat!
2010. máj. 3. 10:41
 30/31 anonim ***** válasza:
14 évese4n nem vagy te még túl fiatal? Mármint tudom hogy a lányok korábban érnek már mint régebben, meg hogy már 14-15 évesen férjhez mentek. De változik a világ. Szóval nem tudom. Szerintem fiatal vagy még.
2010. máj. 3. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!