Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért rejteget a barátom?
-És most szeretném bemutatni a 8.osztályos barátnőmet X.Y.-t!
-HaHAHaaaaHaaaaHaaHa
Vedd már észre, hogy csak arra kellesz neki,h legyen kit +dugdosnia szabadidejében ;)
20/l
Jòba van a nővèreddel? xDDDD
akkor az hogyan lehet hogy a nővèred nemtudja hogy tèged dugokat?...figyelj engem is 14 èvesen elvakìtott egy 25 èves sràc....szòval tudom h mit èrzel...èn is belezùgtam stb blah-blah-blah.....de hidd el nem szeret tèged az hogy nèha dugàs utàn àtölel meg megcsòkol stb az nem azt jelenti hogy szerelmes belèd!!...hanem azt h jò vagy sunàzàsra ès hàt a pasiknak is jòlesik egy kis közelsèg meg összebùjàs olykor-olykor....meg abban a korban is vagy akitől nem kell hogy függjön meg ilyenek...szòval nem kell a "kapcsolat" problèmàival foglalkoznia...tudom hogy nehèz nekem is az volt de ott kell hagynod!!...ès hidd el ha jòban van a nővèreddel ràadàsul egy korban is vannak majdnem akkor abbòl màr nem csak egy
"jòban vagyunk" kapcsolat lesz!..ès akkor mègjobban fog fàjni...szàlj ki amìg nem kèső
18/L
szeretem őt.
már most fáj mikor meglátom őket közös partyfotókon. meg mikor átjön és megöleli vagy megpuszilja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!