Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért rejteget a barátom?
Figyelt kérdés
14 éves lány vok. a barátom 25 éves. lefeküdtünk már egymással .nem ő volt nekem az első. nem mutat be a barátainak mindig csak titokban akar velem találkozni. nem értem miért?segítsetek.2010. máj. 2. 20:49
11/31 A kérdező kommentje:
fél éve vagyunk együtt
2010. máj. 2. 20:55
12/31 A kérdező kommentje:
de észrevettem hogy szemetvetett a nővéremre és ez nem tetszik
2010. máj. 2. 20:56
15/31 A kérdező kommentje:
20 éves
2010. máj. 2. 20:58
17/31 anonim válasza:
szerintem hagyd ott a pasidat, már csak azért is meg kinézte magának a tesódat meg azért is mert titkol.
mellesleg inkább keress a saját korosztályodból párt.
18/31 A kérdező kommentje:
de szeretem őt
2010. máj. 2. 21:02
19/31 anonim válasza:
Majd egy szép napon eléd áll és bevallja, hogy csak eszköz voltál neki a céljai elérésében, történetesen, hogy hanyatt vágja a nővéred.
20/31 anonim válasza:
21:04 ott a pont :)
Szerintem is hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!