Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Húúúha. Az a rohadt kocsi mi? Ha nem menne tönkre még mindig együtt lennétek :/
Komolyra fordítva a szót a lány is megéri a "pénzét" ha ekkora gyökér, hogy emiatt szakít a szerelmével. Én nem szomorkodnék emiatt mert ha a pénz miatt dobna akkor az inkább áldás lenne a jövőre nézve hiszen ha később lesz pénzed legalább nem tud kiszipolyozni. Meg azt nem értem még ,hogy nem tűnt fel a homály szüleinek eddig hogy nem vagy gazdag? Vagy hirtelen nincs kocsi akkor már nincs kapcsolat se ezt nem is nagyon értem.
De mindegy mert nem is akarom inkább megérteni, érezd magad szerencsésnek hogy nem kerültél be egy ilyen család köreibe. Ha a csaj nem képes kiállni magáért akkor ne szomorkodj miatta.
Lehet inkább ez a baj, csak te máshogy dekódoltad. Úgy értem, ha vállalkozóként csak nyáron tudsz jól megélni, és egy autó fenntartása és esetleges javítása bizonyos hónapokban olyan plusz terhet jelent számodra, hogy közben még egy mozi is luxus, akkor a szűkös hónapokban pl autóval sem kéne járnod, vagy más munkát is vállalni mellé. Nekem is volt ilyen exem, és rendkívül idegesítő volt számomra,hogy nem tudott a pénzzel bánni, mert hiába keresett egyik hónapban 300ezret tisztán, ha utána alig 50ezret és a jól menő hónapokban semmit nem tett félre.
Szóval most lehet utálni a lányt, de nekem ez hülyeségnek tűnik, hogy csak egy autó miatt és néhány elmaradt vacsora miatt össznépileg ellene uszítottak. De ha igen, akkor meg örülj, mert ennyit is ért.
Az idő majd halványít ezen. Most dobott ki, ne vàrj csodát. Ne reagálj rá, ha keres, mert így nem fog menni a lezárás.
Az anyagiak meg... Ő mit tett le az asztalra, hogy elvárja az éttermet meg a mozik folyamat? Ja, tényleg. Bocsi. Magát, széttett lábbal. Mindent értek 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!