Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb megoldás?
Inkább kűzdjek azért, hogy túllegyek rajta, vagy próbáljam visszacsalogatni valahogy?
Még szeretem, és ez itt a bökkenő. Az észre, vagy a szívre kell hallgatni szerintetek?
Én vagyok a lány :)
Igen, talán új lappal kéne indulni. Ez lenne a legjobb megoldás. Mert én képtelen lennék lépni.
És belegondolva tényleg nehéz lenne visszaédesgetni. Nem tudom egyáltalán kivitelezhető-e ez.
Yupp, néha ez a jobb megoldás hiába fájdalmasabb. Persze ilyenkor belefutni egy új kapcsolatba nem ajánlatos. Várj míg elmúlik ez, úgyis marad hal a vízben. Csak nehogy melléfogj megint:)
Persze azt is lehetne mondani, hogy soha ne add fel...de nem tűnsz olyan idősnek, hogy leragadj egy olyan mellett aki nem tisztel.
Nincs értelme visszafelé menni. Ha vége lett keress mást.
Ha ez mint kérdés egyáltalán felmerült akkor nem is szereted annyira:)Lépj tovább:)
ezek után visszakarsz még menni hozzá??
ha 1x megbántott még 1x megfog, én ugy gondolom ezt a szakítás utáni rengeteg kérdést, h fölösleges újra kezdeni ha 1x vége lett, vége lett volt ok rá ezért nem kell feszegetni lesz nála jobb, én minidg igy gondolkodom igaz h szenvedek 1 darabig de vannak barátaim gondolom neked is ők kisegítenek ebből a helyzetből..ne gyere vele össze főleg h nem is tudod h szeret-e még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!