Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon féltékeny típus vagyok. A barátommal le kell hogy szögezzem a megcsalás témát,és 2 lehetőség áll fenn:-mondom neki hogy ha történik valami csók vagy ilyemik azt mondja el nekem

-vagy pedig inkább ne mondja el mert valamiről jobb ha az ember nem tud.Melyik tűnik jobbnak?

2009. szept. 6. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Van mikor jobb ha a másik nem tud róla, de van mikor igen.
2009. szept. 6. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
és mitől függ hogy melyik a jobb? mert sztem a megcsalás az megcsalás és vagy mindig tudnom kell vagy soha.
2009. szept. 6. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Bocsi ez lemaradt. A hazugságok hamar kiderülnek. Talán jobb ha tudod.
2009. szept. 6. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:

én "jobban szeretem" ha tudom.

egyikse jó, de jobb ha megtudod és úgy döntesz a hogyantovábbról.

2009. szept. 6. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább tudja az ember minthogy hazugságban éljen!!!!én, a volt kapcsolatomban csak a szakítás után tudtam meg hogy fél évig csalt mielőtt ki lett mondva, hogy vége! és ha választhattam volna akkor inkább tudjam meg akkor, hogy tudjak lépni időben minthogy fél évig hülyének legyek nézve!
2009. szept. 6. 18:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Én nem szakítanék ha megtudnám. Nagyon szeretem. Szóval nekem nem kell dönteni a hogyantovábbakról. A hazugságok meg nem mindig derülnek ki mert távkapcsiban vagyok és szeret koncertezni és elmegy pestre koncertre és ott megcsal sosem tudom meg.
2009. szept. 6. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:

te bolond vagy, nem szerelmes.

engem megcsalna a párom, szinte 100% hogy dobnám...

hiába fogná akár az alkoholra, akár pillanatnyi zavarra vagy bármire...

F/21

2009. szept. 6. 18:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Hiába csal meg, mert tudom hogy engem szeret. Csak kell neki egy kis változatosság.
2009. szept. 6. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

te vagy a nemhűséges pasik álma

és ezt komolyan irtam

2009. szept. 6. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
EZ NEM IGAZ. Ha megcsal nem szeret, jól vésd az eszedbe. Nem tudszt mást magadhoz ölelni ha valakit szívből szeretsz.
2009. szept. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!