Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van pasim imádom és jó vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van pasim imádom és jó vele deh utálok vele MSNezni ez miért van? Jaaaa és ő 24 én 17 de nem ez a lényeg amm meg fél éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
Ja és hiányzik amikor nem vagyunk együtt de mikor ráírok akk olyan stilusban ír mintha idegesíteném na mind1 viszont mikor együtt vagyunk akk tök jó minden. Miért nem tud MSNen is a pasim lenni na remélem érthető voltam köszi. 17/L
2010. máj. 2. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Msn-en minden ember más. Na jó, majdnem minden ember. Van aki bőbeszédűbb, van aki csendesebb, aribb, bunkóbb stb...

Én is így jártam volt barátommal. Telefonon, személyesen órákig tudtunk beszélni mindenféléről, msn-en pedig mintha egy másik személlyel beszéltem volna. Meg is mondtam neki, hogy nem akarok vele msn-en dumálni, mert megfertőzi a kapcsolatunkat. Ő más lesz, én meg ideges, hogy na vajon mi baja, miért ilyen... :S

Ne stresszeld magad ezen a dolgon. Inkább próbáljatok kettesben lenni több időt, ne online tartsátok a kapcsolatot. (Ha távkapcsolat, akkor megértem, hogy msn-en dekkoltok, viszont akkor tessék neki is normálisan beszélni, és mond meg neki mi a bajod!)

Mellesleg lehet, hogy valamit nagyon olvasgat neten, vagy töltöget zenéket, filmeket és nem tud Rád figyelni.

Remélem segítettem. :)

2010. máj. 2. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Tiltás+törlés
2010. máj. 2. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért mert dolgozik és nem ér rá fecserészni egész nap. Majd ha találkoztok beszélgettek.
2010. máj. 4. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ah, a régi szép MSN-es idők 😌
2023. jan. 11. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!