Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg ebben én vagyok a hibás?
Szerintem inkább sírj anyádnak, hogy most miatta a pasid félholtra fog verni megint, mert elszólta magát, hogy ti két napra elmentek, és nem kértél tőle időben engedélyt.
Engedély nélkül meg nem mehetsz sehová, a családodhoz se.
Egyébként érdekelne, hogy anyád meg a tesód mit szól hozzá, hogy ilyen vadbarommal vagy együtt? Tudnak róla, hogy meg szokott agyalni? Vagy nekik is ez a normális egy párkapcsolatban?
Tudod mit? Már ez se érdekel.
Csak lécci máshol nyekeregj a nőverő kanod miatt, mert a szakításig úgyse jutsz el soha!
A megoldás meg az, ha tisztázod anyáddal, hogy neked előbb a kanodtól engedélyt kell kérni, hogy elengedjen a tesódhoz, azt nem lehet csak így bejelenteni, hogy te elmész, mert akkor büntetésből a sza.rt is kiveri belőled. Ő csak az anyád, ne rendezkedjen a kanod engedélye nélkül az életedben! Vagy előbb ő kérjen tőle engedélyt, hogy elvihet-e magával téged is családlátogatásra.
Ha innen nézzük, tényleg te vagy a hibás, már rég tisztázhattad volna anyáddal, hogy ezt így illik felétek. (Nem ám azért, mert eltűrsz egy ilyen barmot magad mellett, á dehogy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!