Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretőm van és egyre bonyolul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőm van és egyre bonyolultabb a helyzet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 éve vagyok férjnél, a férjemmel szinte már csak elvagyunk egymás mellett,2 gyerekünk van. Megismerkedtem egy kedves, aranyos független férfival, akivel nagyon jól érzem magam minden téren. Csak az zavar, hogy belém szeretett és mindig többet akar tőlem. Én is szeretem őt, de néha már elég terhesnek tűnik ez a viszony így. A férjem pedig nem tudnám elhagyni. Miért van ez? Mit csináljak?
2008. okt. 7. 10:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%

Tisztázd vele, hogy te maradsz a családoddal (ez tiszteletreméltó!).

(A fikázóknak meg kuss, nem tudhatják a dolog hátterét)

Ha nem ért a szóból, akár meg is szakíthatod vele a kapcsolatot. Persze vigyázz, a megsértett férfiak legalább akkora balhét tudnak verni, mint a nők, szóval felhívhatja a férjedet, stb, hogy keresztbe tegyen...

2008. okt. 7. 16:34
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

Miért lenne ribanc????? Attól, hogy tönkrement a házassága, még nem ribanc valaki.

Engem inkább az érdekelne leginkább, miért nem akarsz elválni a férjedtől, ha te is annyira jól érzed magad ezzel a másik férfival? Nem lehet úgy leélni egy életet, hogy boldogtalan vagy amellett, akihez hozzámentél. A gyerekekre ne hivatkozz, mert ezzel csak saját magadat áltatod, hogy meg merjél tenni egy bátor lépést.

2008. okt. 7. 18:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan kivettem a szavaidból, ez csak testi kapcsolat. Szerintem egy pluszt keresel a harmadik félben, ülj le és beszélj a férjeddel, vezesd rá, tárd fel a problémákat, és közösen oldjátok meg, sikerülni fog, ha fontosak vagytok egymás számára. Ha a házasságodban megoldódnak a problémák, nem fog kelleni a harmadik fél.

Gondolj a gyerekeidre, hgy milyen traumát okoznál nekik, ráadásul, ha el is hagynád a férjedet, honnan tudod, hgy a másik pasas mindenben jobb lesz mint a férjed volt?

2008. okt. 8. 02:51
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 8. 08:12
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

a férjét csak azért nem tudná elhagyni, mert az pénzeli! milyen gusztustalan vagy hallod!

azért szedted össsze a szeretődet is mert unatkoztál otthon! menj el dolgozni, aztán nem lesz időd ilyen hülyeségekre!

2008. okt. 8. 08:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom,mint a legtöbb ember és nem élünk fényűzően.Azért kíváncsi lennék mi alapján ítélsz elvégre nem tudod mi a helyzet nálunk.
2008. okt. 8. 10:24
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Egy szóval sem írta, hogy a férje pénzeli, ne kombinálj! Egyébként mindenki magából indul ki.... Egy csomó nőt ismerek, akinek rosszul keres a férje, mégsem képes elhagyni, mert sajnálja....
2008. okt. 8. 10:25
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem azért nem tudnám elhagyni,mert nem akarom,de vannak agresszív férfiak is,ha még nem hallottál volna ilyenről és ez nem csak a testi,hanem a lelki bántalmazást is magába foglalja.
2008. okt. 8. 10:34
 19/28 anonim ***** válasza:

akkor dönts: vagy az egész életen át tartó terror, vagy néhány hét vagy hónap nehéz időszak, ami után boldog lehetsz egyedül, vagy egy másik pasi oldalán.

ezek csak rossz kifogások, h ezért meg azért nem bírom elhagyni. de a te döntésed az is, ha szenvedni akarsz...

2008. okt. 8. 19:42
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon sok a "szent asszony" itt, úgy látom. Én sem támogatom egyáltalán a hűtlenséget, de miért kell egyből nekiállni a kérdezőnek, azt se tudjátok, mi van a háttérben??!! Legalább van min csámcsogni, igaz??
2008. okt. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!