Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha én nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha én nem tudok elegendő pénz rászánni a barátom karácsonyi ajándékára?

Figyelt kérdés

Már a probléma ott kezdődött , hogy mikulásra én olyan 3000ft értékben vettem neki csak csokit, gondoltam mikulásra felesleges maradandó tárgyat venni...erre ő olyan 10 ezer ft-os értékben vásárolt nekem, nem írnám le hogy miket, nem hiszem jár erre az oldalra, de sose tudni. Az árát onnan tudom, hogy a dolgokat egy közeli áruházba vette, ahova én is rendszeresen járok, és így kiszúrtam a dolgokat, hisz több is volt belőle még az áruházban. Már amikor ideadta kellemetlen volt, de így még rosszabb, mondtam is neki , hogy ez így nekem ciki, hogy én csak egy kis csokit vettem, de jött azzal, hogy ne foglalkozzak vele, ő szeret engem , és nem akar ebből problémát, de nem tudta mit vegyen nekem, mert nem tudta én veszek-e maradandó ajándékot vagy sem. Na már most félek a karácsonytól, hogy megint ez lesz. Én kb. csak 10-15 ezer ft-ot tudok rászánni. Tanulok, ösztöndíjam van csak, szüleimtől meg nyílvánvalóan erre nem fogok kérni :D Ő már dolgozik, elég jó állása is van, neki ez nem okoz problémát, de nekem egyenlőre még igen.

Mit csináljak? Most ha szólok ne vegyen nagy dolgot, akkor az olyan, mintha pont fordítva érteném nem? Ha meg nem szólok, attól félek megint ciki lesz, hogy csak ennyit költöttem rá. Vagy lehet okult a mikulásból, én ne szóljak semmit? De azis lehet, hogy a karácsonyból ő se költ rám jóval többet. Nem tudom.

1 éve vagyunk együtt amúgy, én 21/L ő 24/F

2016. dec. 13. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél aminek tuti nagyon örül, lehet az ezer forint is, fontos a jó választás! Nem az összeg.
2016. dec. 13. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Csinálj valami kézze készítettet (ne giccset, hanem hvalami hasznosat), annak az ára felbecsülhetetlen.
2016. dec. 13. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt vele beszéld meg szerintem. Nem szabad a pénzen rágódni :) Ha mégis ennyire aggódsz emiatt, akkor ne maradandó tárgyat vegyél, hanem ajándékozz élményt. Menjetek színházba. Oda úgyse jár mindennap az ember, ezért különleges, és ez még többet is ér sok dolognál. Mi a barátommal mondjuk sose beszéltünk meg felső határt, de mindig is úgy gondoltuk hogy max. 10000 Ft amit ajándékra szánunk, hiszen mindketten tanulunk. De most előfordult az is, hogy egy Swarovski nyakláncot vett szülinapomra, ami túlhaladja a tízezer forintot, ezért azt mondta, hogy karácsonyra valami apróságot kapok, és én ezt teljes mértékben elfogadom, sőt, ilyen szép ajándék mellett nem is kívánom a karácsonyi ajándékot:D úgyhogy ezt beszéljétek meg, mert nem jó ezen rágódni
2016. dec. 13. 19:36
 14/16 anonim ***** válasza:

10-15ezer Ft eszméletlen sok karácsonyi ajándékra is. Ennyiből azért bőven lehet "nagy dolgot" venni, hogy ne kelljen szégyellned magad...

Nem azon fog múlni a kapcsolat, hogy milyen drága az ajándék. Nem ez a lényeg.

2016. dec. 13. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:

10-15.000 Ft-nál amúgy is fölösleges lenne többet költeni.

Mondjuk én is rosszul érezném magam, ha a párom nagyságrendekkel többet költene rám, mint én őrá. Úgy tudod hatásosan megbeszélni, hogy ne értse félre, ha meg is indoklod. Kinyitod a kicsi szádat, és elmondod, hogy te kellemetlenül érzed magad emiatt, mert nem tudod viszonozni.

21/L

2016. dec. 13. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki havi nettó félmilliót vagy többet keres, az megértem hogy miért költ el 10-15 ezreket karácsonyi ajándékra.
2016. dec. 14. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!