Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolga valakinek pszichopata partnerrel? (aki valóban az, nem csak dobálózunk a kifejezéssel) Milyenek voltak a "tünetek"?
Sikerült nekem is belefutnom egy ilyenbe.
Minden lépésemrõl tudni akart, elvárta, hogy megmondjam, mikor érek haza, ha elmegyek akárcsak bevásárolni. Ha nem vettem fel/nem tudtam felvenni a telefont megállás nélkül hívott és ez komoly. Nem tudtam úgy hozzányúlni a gépemhez, hogy ne kèrdezze meg, kivel beszélgetek online. Este nem engedte, hogy bárhova is menjek egyedül. Fiú barátaimat nem tűrte meg. Állandóan képzelődött, hogy megcsalom.
És így akart tõlem gyereket.
Szerintem a pszichopata pont nem féltékenykedik, de a párjával szemben csúnya játékokat űz. Illetve ha meg is próbál elszakítani mindenki mástól, azt sem az eltúlzott féltékenység okozza, hanem az érdek. Ugyanis ha nincs rajta kívül másod, és csak neki élsz, akkor előbb utóbb a rabszolgája vagy, akit minden téren ki tud használni. Ebben az értelmezésben sajnos volt ilyenem, de hamar vége lett, viszont nagyon durván leépített érzelmileg akkor.
21/L
Teljesen jól megfogalmaztad.
Játszmázik durván a társával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!