Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolga valakinek pszichopata partnerrel? (aki valóban az, nem csak dobálózunk a kifejezéssel) Milyenek voltak a "tünetek"?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 08:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sikerült nekem is belefutnom egy ilyenbe.

Minden lépésemrõl tudni akart, elvárta, hogy megmondjam, mikor érek haza, ha elmegyek akárcsak bevásárolni. Ha nem vettem fel/nem tudtam felvenni a telefont megállás nélkül hívott és ez komoly. Nem tudtam úgy hozzányúlni a gépemhez, hogy ne kèrdezze meg, kivel beszélgetek online. Este nem engedte, hogy bárhova is menjek egyedül. Fiú barátaimat nem tűrte meg. Állandóan képzelődött, hogy megcsalom.

És így akart tõlem gyereket.

2016. dec. 13. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pszichopata pont nem féltékenykedik, de a párjával szemben csúnya játékokat űz. Illetve ha meg is próbál elszakítani mindenki mástól, azt sem az eltúlzott féltékenység okozza, hanem az érdek. Ugyanis ha nincs rajta kívül másod, és csak neki élsz, akkor előbb utóbb a rabszolgája vagy, akit minden téren ki tud használni. Ebben az értelmezésben sajnos volt ilyenem, de hamar vége lett, viszont nagyon durván leépített érzelmileg akkor.

21/L

2016. dec. 13. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen jól megfogalmaztad.

Játszmázik durván a társával.

2016. dec. 13. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 Igazat adok neked, az én párom is ilyen volt.
2016. dec. 13. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
En is belefutottam egy ilyenbe. Eleinte kedves volt(túl kedves) aztan megváltozott. Nem engedett ki senkivel,a csaladomhoz se,utotte verte magat,kesobb engem is rugdosott. Nem bant meg semmit,ha megbantott annyit mondott hogy túlreagalom. Rezzestelen arcal nézte a híreket ,emberek/allatok halala se erdekelte. Lancon akart tartani,ha elakartam hagyni ongyilkosaggal fenyegetozott,mindig en voltam a rossz a kapcsolatban es elhitette velem hogy mas nem fog jobban szeretni. Mikor szakitottam vele akkor egyik percben kérlek kicsim ne haragudj a másikban pedig :te rohadt k...a hogy mered ezt tenni te g..i. De kitudtam lepni. Aznap mikor szakitottam vele,hirtelen kisutott a nap is 3 nap eso utan :) (Bocsi az ekezetert) 22/L
2016. dec. 14. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
12-es, ott a pont! nem féltékenyek valóban, kiszipolyoz, rád telepszik, kihasznál, élősködik rajtad, parazita módon viselkedik. nekem volt szerencsém, egy évembe telt hogy rájöttem kivel élek együtt, pedig figyelmeztettek, de nem hittem...
2017. febr. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!