Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törődik velem a pasim?
"Engem csak Ő érdekel."
Egyelőre...nem sokára majd más fog!
A tipikus kérdés: Akkor miért vagy vele?
Ha viszont ennek ellenére is csak ő érdekel, akkor valószínűleg nem igényled a törődést, a foglalkozást. Ebben az esetben elfogadod olyannak amilyen.
Miért törődne? Így is futsz utána, töröd magad, téged csak ő érdekel, stb. Neki ennyi elég, többet nem akar tőled, teljesen felesleges több energiát ölnie ebbe a kapcsolatba.
Ahogy elnézem, ilyen energiatakarékos típus lehet amúgy is, hogy majd eltartják a szülei, ő csak lóg a neten, és nem csinál semmit.
Majd ha dugni akar, jelentkezik, addig meg mit akarjon tőled?
Te komolyan nem érzed szánalmasnak és baromi megalázónak, hogy tapadsz/tapadnál az emberre, mint egy pióca, miközben felőle meg is dögölhetnél, annyira nem érdekled? Nem érzed ultragáznak, hogy minden piti dolog fontosabb és érdekesebb nálad számára?
Növessz már egy kis tartást basszus és vágd ki ezt az alakot a francba, vagy takarózz a "brühühü de szeretem" első számú ócska kifogás mögé és szenvedj csak tovább ebben a szánalomtengerben.. Pff.
"munkát se keres"
Ha nincs melója, lehet depis lett. MInden jel arra mutat, hogy depizik, veled meg nem beszél, mert szégyenérzete van. Most ugyanebben a fázisban vagyok, azért tudom.
Nem szeret, nem tisztel, púp vagy a hátán.
Miért vagy vele még mindig? Ennyire jó érzés lábtörlőnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!