Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm nem törődik már annyira velem, mit tegyek?
Semmi értelme sírni, azzal nem jutsz sehova.
Hanem, szerintem próbáld ki, hogy hogy reagálna, ha te sem írnál neki, lényegében elfelejted. Ez csak ötlet, de az olvasottak alapján szerintem biztonságosan ki lehet próbálni, mert ahogy értettem, rákérdezni nem fog.
Én fiú vagyok, a lány és van egy lány, aki tetszik. Kolis, Messze. De én mindig írok, ha épp fent van, tudva azt, hogy nem biztos, hogy vissza fog írni, mert koliban nem sok net van. De komolyan mindig. Bízom benne, hogy egyszer, amikor olyan körülmények közt van, visszaír.
Hétvégén viszont beszélünk rendesen, mert ugye akkor otthon van :)
Na, de akkor: Egy pár napig "felejtsd el". Ne írj, ne próbálj kapcsolatba lépni vele, várd meg, amíg majd ő.
Leegyszerűsítve:
Ha elhanyagol, hanyagold vissza
Remélem, beválik :)
#1:
Ennek az oldalnak a célja, hogy vadidegen fórumozó kérdésere válaszoljanak más vadidegen fórumozók.
Ha még nem esett volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!