Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar tobbszor csinalta? Szerintetek elhagyjam?
Csupan kivulallok velemenyere lennek kivancsi. Kb 4 eve vagyunk egyutt. Egyutt is eltunk, de az utobbi idoben xrul alltunk abyagilag es visszakoltoztunk a szulokhoz kulon kulon. . Sokszor agressziv volt, orditozott velem ,csapkodott, meg volt h szetvert valamit. Ez tobbszor elofordult mar korabban is. Egyszer a nyakamat is megszoritotta. Kb 2 hwte megint uvoltott, durva volt, es mikozben uvoltott beijesztett h lefejel... Remegek g
Ha erre gobdolok. Most megigerte hogy osszeszedi magat, elnegy orvoshoz es kuzdeni fog ertem. En nem valaszoltam neki 2 hete. Ez neki a nagy kuzdelem? Hogy ir facen, de se telefon, semmi? Azt erzem h meghaltam legbelul. Ha latnam h gyotri magat akkor jo, de nem teszi. Ez akkor itt van lezarva, igaz? Mar beletotodtem, persze, nyugtatgathatom magam azzal, hogy feszult, mert a munka meg majd jobb lesz meg mibden de ezzel magamnak hazudok. Mindig lesz indoka arra hogy ify viselkedjen velem. Es en mindig talalhatok r kifogast, de attol nem fog valtozni semmi.
Nektek mi a velemenyetek?
Igen, harcoljál te a kapcsolatért. Az természetes, kevés a pénz, ezért a meglévő dolgokat is össze kell törni.
A jelekből látni, fog ez még javulni. Nem csak ijesztget lefejeléssel, idővel li is fog, bár lehet előbb díszítésnek kapsz pár monoklit. Nem tudom miért, de ezeket a dolgokat, a nők, nagyra értékelik.
Nehogy elhagyd ezt a derék, jóravaló embert, õ annyira szeret Téged, és ezt ki is mutatja.:)
Én biztos küzdenék ezért a kapcsolatért, sõt elgondolkodnék a gyerekvállaláson is.:)
Mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!