Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy a leszbikus párokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a leszbikus pároknak egyszerre jön meg?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy a nagyon közeli viszonyban élő nők ciklusa összehangolódik egy idő után.

Esetleg független szerelmi viszonytól, és ilyen alapon az ember hugával, anyjával vagy legjobb barátnőjével is lehetséges ez?

Tapasztalt valaki hasonlót?

2010. máj. 1. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Igen,de csak a vonat.
2010. máj. 1. 22:52
 2/9 anonim válasza:
32%

atya ég...

látom sok időd van xD

2010. máj. 1. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Biztos kapom az offot de ez sokszor tényleg így van.Több ismerőssel tudnám bizonyítani akik együtt dolgoznak minden nap(pl kozmetikus-fodrász)vagy együtt tanulnak együtt laknak.
2010. máj. 1. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet,senkivel.Pedig sok a hozzám közelálló nő:)
2010. máj. 1. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
A leszbikus párokat nem tudom, de én is olvastam olyan kutatásról,miszerint hosszú idpn át együtt dolgozó és jó viszonban lévő nőknek megközelítőleg egyszerre indul el a vérzésük. /Állítólag a világ összes nőjének egyszerre jönne meg,csupán az életmódok változatossága miatt vannak eltérések./
2010. máj. 1. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
én laktam együtt több lánnyal is egyszerre (megosztott albérletben) és nekik is összehangolódott kb. 2 hónap után...
2010. máj. 1. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is így van nevelőanyámmal.Valamint volt 2 lányismerősöm,akik legjobb barátnők voltak,és egyszerre volt a menstruációjuk.Fura,de tényleg így van:D
2010. máj. 1. 23:55
 8/9 anonim válasza:
általában előfordulhat. az édesanyámmal 2nap különbséggel jön meg,a legjobb barátnömmel pedig már pontosan ugyanakkor.:)
2010. máj. 2. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek és nekem általában 1-7 nap közötti csúszással szokott megjönni, általában neki előbb. Már több mint egy éve együtt vagyunk, és legalább két éve vagyunk legjobb barátnők, és előtte is ismertük egymsát, barátkoztunk egymással :3
2010. júl. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!