Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a párommal, hogy több szexre lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy csak akkor tudunk együtt lenni, ha nála vagyunk. Viszont nem hív át olyan gyakran. Van, hogy hónapos kihagyások vannak. Közben ha együtt vagyunk, szenvedélyesen csókolózunk, mindketten tűzbe jövünk egymástól, de általában csak megjegyzéseket tesz, hogy ha most lett volna alkalmunk, akkor így meg úgy megdöngetett volna :D Valószínűleg nem a vonzódással van a probléma. De akkor mivel?
Januárban kezdtünk el nemi életet élni egymással, azóta max. 20x szeretkeztünk. Idén valószínűleg nem is fogunk már. És nem értem, hogy miért van ez. Huszonévesek vagyunk, és szerintem elkeserítő, hogy csak ennyiszer vagyunk együtt, mikor megveszünk egymásért. Mi lesz itt még később, amikor kihűlnek az érzelmek?
2016. dec. 9. 23:39
11/11 A kérdező kommentje:
Komolyan elgondolkodtam ezen is. :D De szerintem nem ezzel van a gond. Lehet, hogy nincs olyan nagy étvágya. Egyébként én vagyok az első barátnője, bár exemnél ez nem volt probléma. :D Nem vagyunk egyformák.
2016. dec. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!