Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a kapcsolatunkat, ha nincs hova mennem?
A pasid is idiota hogy a semmire eltart egy hisztérikát... én már rég kiraktalak volna, ha nem szeretlek (mert miért éljek egyutt olyannal, aki csak van mellettem), menj amerre akarsz.
Ti már max egy shar lakotársi viszonyban éltek, ami nem egészslges. Bár ha odahozná a nojét - aki normális lenne - akkor tán észbe kapnál, hogy húzz el.
A mentális betegségeddel meg kezdjél valamit, mert az életképtelen embereket senki nem szereti.
En se ertem mire jo ez a stilus, de az a gyulolet ami arad a kommentekbol, meg a privat uzenetekbol az felelmetes. Kulon koszonom annak a felhasznalonak, akitol privat uzenetben a kovetkezot kaptam: "[...]remelem felakasztod magad te beteg szuka az ilyen beteg sz.rok miatt tart itt az orszag!!!"
Normalisan irtam ki a kerdest, normalisan leirtam aztan kommentben, hogy mi a helyzet. Inkabb torlom a kerdest a listambol, mert egyszeruen faj ez az indokolatlan agresszivitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!