Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány akinek nem a mai "menő" dolgok jönnek be?
Már teljesen kiborultam.
Az utóbbi 1,5 évben egy normális kapcsolatom se volt. Bár valószínűleg én vagyok az oka, amiért fiatalon nem vagyok "raj-rapper-cigányutánzó-cigisdrogos" kemény csávó... (Hányok az ilyentől!)
A legtöbb lánynak meg ez tetszik. Nem használok cigány szavakat, (dik, stb.) nem cigizek, nem ba.szok be amikor csak lehet, stb.
Sőt, elutasítok MINDEN szenvedélybetegséget. Büszke vagyok rá hogy magyarnak születtem, szeretem a hazámat, büszke vagyok arra hogy képes vagyok rendesen magyarul beszélni, és nem szennyezem más idegen szavakkal a nyelvünket (pl. cigány, angol, stb.). A barátaimon segítek, nem csak akkor a barátim ha nincs semmi baj. Kiállok mellettük ha bajban vannak, nekem még van gerincem. Vállalom a tetteimért a következményeket, nem futok el a büntetés/megtorlás elől... De úgy látom ezek ez "erények" mára már kimentek a divatból. ,,Ma már nem divat a hazaszeretet". Ezzel annyira nincs is bajom, míg ki nem alakul a manapság a fiatalok körében elterjedt "anti-hazaszeretet". Amikor a sok nigger idiótát majmolják, késelnek, lopnak, cigiznek, drogoznak, stb. MERT EZ MENŐ!
Utálom ha egy lány visszahúzódó, nincs saját akarata (vagy csak nem meri kimondani), azt sem bírom ha nincs humorérzéke...
Létezik olyan lány akinek nem ezek (a fentebb említett szerintem rossz tulajdonságok) jönnek be? Szerintem talán 1000-ből ha egy ilyen...
U.I.: Sajnálom hogy így ömlesztve van minden, de agymenésem volt, és csak leírtam össze vissza ami jött... Elnézést. :)
15/F
Nem is kell olyannak lenni, mint a többiek. Legyél saját magad! Aztán majd úgy is alakulsz, vagy így, vagy úgy.
17/L
Azt azért ne felejtsd el, hogy a cigány kultúra egyes részei, pl a cigányzene a magyar kultúra értékes és szerves része!
A "csávó" pedig ciány eredetű szavunk, de ha te ezt szennyezésnek gondolod, akkor az eléggé sajnálatos!
Túl szélsőségesen látod a világot! A világ összetételébe beletartoznak a rossz dolgok is, ugyanúgy mint a jók! Máskülönben honnan lenne viszonyítási alapod?! Hacsak azt nézed hogy az adott dolog melyik oldalról jön, tekintet nélkül arra hogyaz mi is valójában, sosem fogod értelmesen felfogni ami körülötted van, és mindig csak keseregni fogsz!
Az afroamerikai szubkultúráknak is van jó oldaluk, mint ahogy általában minden kultúrának van értékes része. A magyar is így fejlődött és a többi is!
A csőlátás nem sok jót tartogat, és az előitéletek felülbírálatlan dicsőítése sem!
Kedves utolsó:
Nem, nem a része. A cigány az cigány, a magyar meg magyar.
Az más kérdés, hogy a mai "peace-love" idióták összemosnak és kevernek mindent mindennel.
Szennyezésnek gondolom, mivel korcsosul a magyar nyelv.
És ki mondta, hogy a rossz dolgok nem a világ részei? Istenem... fájnak az ilyen válaszok. Lehet hogy a világ részei a rossz dolgok, viszont NEM KELL ELTŰRNI ŐKET.
Kíváncsi vagyok milyen "értékes" részei vannak az afro"amerikai" szub"kultúrának". A drogozás, lopás, gyilkolás, vagy csak simán a nemi erőszak KIZÁRÓLAG faji alapon? Vagy itt az afrikai "kultúrára" gondoltál?
Végülis igen, csak megcsonkítják a nőket... na de mi az nekik? Istenem...
Ha a fehér ember nem megy Afrikába még mindig a fákon ugrálnának!
Mellesleg nincsen cső látásom, csak nem hiszek el mindent amit mondanak. Főleg nem kedves kampós orrú "barát(!)"ainknak.
Nem lehet?
Ha egy népcsoport 90%-a lop, csal, gyilkol, stb. akkor ne mond nekem, hogy nem lehet általánosítani!
Ha normális kormányunk lenne, már rég hozott volna erre vonatkozó törvény(eket). Ugyanis ha már csak egy népcsoport 51%-a bűnöző, akkor átfogó megoldás kell! Nem tudunk kivételezni senkivel, aki meg nem olyan, az köszönje a többségnek.
Az összeverős dologgal az a baj hogy még nem akadtam emberemre. A másik: Igen, mivel a niggerek "amerika cigányai". (Kisebb eltérések...)
Attól még hogy magyarok, nem biztos hogy MAGYAROK. :P
Ezt úgy értem, hogy lehet valaki származásilag magyar, ha a cigány és nigger bűnözők a példaképei.
Megnézném hányszor rabolnak ki mondjuk valami egészen csekély nemzeti öntudattal rendelkező magyarok.
Persze hogy "le foglak ugatni", mivel hülyeséget beszélsz.
Ne raj-rapperezzél mert seggbe rúglak! :D Rapper vagyok, és utálom a cigányokat, azt meg kiváltképp ha engem hasonlítanak hozzájuk. Használok angol szavakat, mert bármilyen hihetetlen, a mi nyelvünknek is szüksége van az újulásra. És amik elfogadottá válnak, azok idővel teljesen beivódnak úgyis a nyelvbe. Látszik h 15éves vagy, különben talán lenne vmi fogalmad a nyelvtörténetről és a mai magyar nyelv kifejlődéséről. Tudod hányféle nép szavait vettük fel csak amíg vándoroltunk? Majd még ennél is többet a különböző megszálló népek által. A mai magyar nyelv sehol nem lenne talán a sok jövevényszó nélkül amit átvettünk, magyarítottunk. Okos gyerek! Utána kéne nagy-magyarkodni ha már a kellő történelmi tudásod is megvan hozzá háttérnek. Gyanítom h az általad leszólt "raj-repperek" nagyobb szókinccsel és választékosabban képesek magukat magyarul kifejezni mint te magad, miközben itt vered a melled a magyarságodra. Ha annyira büszke vagy arra h magyar vagy, ne szájjal tedd, hanem hagyományőrzéssel és a saját kultúrád és annak múltjának megismerésével. Mert az a feltételezésem most rólad, h én és a haza reppereink többet tesznek a magyar nyelv műveléséért mint te.
Amúgy csak megjegyezném. Én sem cigizek, én sem drogozok, nem öltözök azért trendin h elfogadjanak, mégis elfogad minden ismerősöm. Akartak már megkéselni engem is cigányok, csak mert nem hagytam magára 1 csajt akire rászálltak, mert attól tartottam megerőszakolják. És mindez ellenére mégsem adom elő senkinek h én milyen ritka ember vagyok, csak mert így élek, meg mert kiállok másokért, vagy mert van gerincem. Egyszerűen csak várom h akik látják a példám esetleg azokra is hatással lehetek. Aztán majd 5-10 év múlva gondolkozz el ezen, mikor megközelíted az én mostani koromat. (úgysem fogsz)
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!