Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított meg időt kért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított meg időt kért, semmit nem értek. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel távkapcsban vagyunk (2-3 országhatár) és utóbbi három hónapban megrommlot a kapcsolatunk. Négy hete kimondta, hogy már csak barátként néz rám, már alig emlékszik a szép pillanatokra. Befejezte a részéről, de még mindig én vagyok a lelki társa. Időt kért, hogy addig hagyjam békén. Na most én körülbelül a tipikus éhezéses-koplalásos szerelmi bánatot élem át, a legrosszabbat. És nem tudtam megállni, hogy ne zargassam. Ez egyszerűen ösztönszerűen jött. Volt még régebbről vonatjegyem hozzá és mondtam, hogy odamegyek és megbeszéljük élőben. Hát de ő nem akar találkozni, ő nyugiban akar lenni a csládjával azon a hétvégén. Én erre feldühödtem és képébe vágtam, hogy legalább már tudom milyen vagy igazából. Aztán másnap visszahívtam és mondtam, hogy ne haragudjon, amit mondtam, nem komolyan gondoltam. Mondta, rendben, nem gáz. És végül mondtam, hogy akármikor visszajöhet, mert örökké szeretem. Megadom a kívánt időt neki. Mondta, hogy rendben.

Tuti, hogy nincs senkije. Lányok nálatok mennyi idő volt, mikor időt kértetek? 3 hét? 4 hónap? 8 év?

Csak mert én már nem sokáig bírom így. És légyszi ne mondjátok, hogy alkohol, meg keressek más csajt. Már mindent másképp csinálnék a végén, és nem vagyok bunkó amúgy.

Leginkább lányok véleménye érdekelne.

Előre is hálás vagyok mindegyikőtöknek. :)

22/F

2010. máj. 1. 13:53
 1/4 A kérdező kommentje:
És hozzáteszem, hogy nagyon önfejű. Mondjuk ezt is szeretem benne. Amúgy már volt, hogy ő kért második esélyt, és tudom, hogy ez nagyon nehéz volt, mert miattam legyőzte a büszkeségét.
2010. máj. 1. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
ha már elfelejti a szép emlékeket akkor nem sok esély van rá gondolod hogy 2hét mulva azt mondaná hogy szereles beléd? nem hiszem és a távkapcsolat sem az igazi:S talán meg kelle próbálnod nélküle..kitudja talán talász a közelben egy sokkaljobb lányt és ti megmaradtok nagyon jó barátoknak...één nem pontosan időt kértem hanem volt egy fiú aki évekig udvarolt nekem de sosemjártunk mert mindig halogattam és mindig amikor gondolkodtam rajta arra jutottam hogy nem szeretem és nem is tudnám(már) de te érzed lehet minden jó lesz
2010. máj. 1. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

ha idöt kér,az már régen rossz,föleg,hogy mondta,hogy csak barátként tekint rád,ha igy még vissza megy hozzád,én nem élnék a lehetösséggel,mert akkor tudnám,hogy csak kihasznál.

én egyszer kértem idöt fiutol,azt is azért,mert nem tudtam,hogy mondjam el neki,hogy nem szeretnék már vele lenni, de ha valki idöt kér,abbol tul sok jo ,már nem fog kisülni,szerintem.szerintem max 1honapot várj,többet semmikép.

2010. máj. 1. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Időkérés=szakítás. Legalábbis az esetek döntő többségében így szokott lenni.Az,hogy hívogatod sajnos csak ront a helyzeten. Ha ő lezárta a kapcsolatot és csak barát vagy számára akkor nem nagyon tudsz mit tenni.Voltam ilyen helyzetben és én is telefonálgattam az akkori páromnak mert nem bírtam elviselni nélküle a napokat. Semmit sem ért csak elege lett belőlem. Aztán pár napig megkapta az időt és nem kerestem. Azóta sem változott semmi. Vége lett......
2010. máj. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!