Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sok a duma! Mivel hassak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok a duma! Mivel hassak rá?

Figyelt kérdés

Barátommal már ezerszer leültem beszélni, hogy nem a napi 6-7 telefonálás alkalom fogja összetartani a kapcsolatunkat. De állandóan hív, csekkol hogy mit csinálok,kérdez, megsértődik ha én nem hívom. Már azt is kitaláltam hogy elromlott a telóm, de akkor oldjam meg valami másikról! Ezt nem lehet bírni anyagilag sem, és nem fogja fel. Egy alkalommal min. 20-30 percet dumál. Még ha ő is hív, nekem már sok hallgatni ezt. Nem tudok beszélni semmi újdonságról egyszerűen ha kb 2 órája beszéltünk, akkor meg tuti bajom van vele azt hiszi....Amikor együtt vagyunk is állandóan jár a szája. Már ezerszer rászóltam hogy fogja be, nekem ez nem megy, de aztán megint belelendül. Szeretem és nem akarom megbántani, én sem vagyok egy hallgatag típus,de hogyan értessem még meg vele hogy ezzel elriaszt másokat? (ismerek haverjait akik már emiatt a tulajdonsága miatt nem bírták tovább)

24L

2010. máj. 1. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Háát ez valóban őrület, annyit beszél mint egy öregasszony, kérdezd meg tőle, lehet nagymamája pletykás volt és örökölte.

Márpedig ha ennyire nem veszi a lapot akkor rohadt értetlen egy ember. Ha szeretitek egymást akkor meg lehet beszélni normálisan. Lehet vele közölni, hogy hagyjhon már egy kis levegőt neked. Attól hogy 10 percenként beszélgettek attol még nem fog változni az idő alatt semmi.

Ha meg megsértődik akkor egy nyálas kis homogénnel állsz szemben. Mond meg neki, hogy ha pasinak gondolja magát akkor kicsit vegyen vissza a telefonálgatásbol, mert te szereted nagyon is de ez neked sok ennyi.

2010. máj. 1. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Hú nagyon nehéz kérdés:S Neki szerintem ilyen a stílusa,és ha ritkábban találkoznátok,csak még több mondanivalója lenne:S vannak ilyen emberek sajnos:( az én barátom és jómagam is p*fázósak vagyunk,de nekünk ez így jó.Ha téged ez már aggaszt,akkor kezd kihűlni a kapcsolatotok...23N
2010. máj. 1. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ébreszd rá h ez így nem jó. Vagyis a ti esetetekben ez egész egyszerű, hisz szeret beszélgetni. Mondd meg neki h ez sok. A társaságának is, neked is. Próbálja magát rövidebbre fogni. Én is elég lelkes tudok lenni ha beszélgetésről van szó, de már megtanultam h hol a határ. Muszáj volt. Méghozzá pont a csajok miatt. :D 1x 2másik haverommal voltunk el 1 nagyobb női társasággal. Egész este rengeteget dumáltunk, poénkodtunk 1ik haverommal, míg másik haverunk csendben elvolt. Egyszercsak azt vettük észre, a csajok hiába beszélgetnek velünk szívesen, nevetnek a poénokon stb. és szemmel láthatóan jól érzik magukat, mégis csendesebb haverunk felé húznak inkább. Később, mikor az 1ik csajjal kettesben maradtam rákérdeztem h miért ő? Miért neki van a csajoknál a legnagyobb sikere, mikor alig szólalt meg egész este? És hát, a válasz kicsit ledöbbentett. Azt mondta a csaj h nagyon jól érezték magukat velünk és tényleg roppant szórakoztatóak voltunk egész este, de nem bírták már elviselni h alig jutnak szóhoz. Lányból vannak, szeretnek beszélni ők is, és szeretik ha vki képes érdeklődéssel figyelni rájuk. Haverunk pedig ebben a legjobb volt. utána jöttem rá h változtatnom kell. Tehát ébreszd rá barátodat arra h ez így nem mehet sokáig.

"életművész"

2010. máj. 1. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
ohhó! Köszönöm hogy válaszoltatok!
2010. máj. 2. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!