Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Es melyikonknek jogos a viselkedese?
Nem tudom miért defektes a kérdező, hogy meg meri kérdezni a párját, hogy mikor ér haza, normál helyeken az emberek maguk közlik, hogy kb. mikor érnek haza - már csak odafigyelésből a másikra....
Mi mindketten így tesszük, és egyikünknek sem kínszenvedés, viszont igy legalább együtt tudunk ebédelni, vacsorázni...
Megcsal, és baleknak néz.
Ez a véleményem az egészről.
És még ő van megsértődve, meg ő agresszív.
Menekülés, tipli!!!
Na és miért ne kérdezhetnéd meg, hogy mi történt vele aznap, vagy mikor ért haza? EZ nem egy párkapcsolat! Még ő kéri magának! Ez röhej!
De én úgy rúgnám oldalbordán, hogy megemlegeti, majd pedig ott hagynám örökre! Neked is ezt kéne tenned, vissza se nézni, mondtam már!
És nem keresni mentségeket, hogy MIÉRT maradsz mellette, hanem eltűnni a látóköréből!
Ha könyörög, daffke, megszakítani vele minden kapcsolatot! Soha nem venni a telefon, stb., vagy lecserélni a számot, és elköltözni, hogy soha ne találjon meg!
Ez egy idióta, csak tönkreteszed mellette az életed!
Hallgass rám, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!