Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? Es melyikonknek jogos a viselkedese?

Figyelt kérdés
Sajnos bizalmatlan vagyok a parkapcsolatban,ugy gondolom a bizalmat azt ki kell erdemelni.Parom telefonjan megneztem az orat...nem kutakodtam,de lattam hogy elozo este 2nem fogadott hivasa volt ismeretlen kulfoldi szamrol...kint dolgozik ugye.Ezen a heten ugy volt hogy megy dolgozni szombaton..erre pont penteki napon elvileg lemondta a fonok,hogy megsem kell menni.Mostanaban nem tetszett neki mikor csak megkerdeztem mikor er haza melobol...(mindig kiabálva mondta,neki nem kell beszámolni..) én csak a kajci miatt kérdeztem,meg hát mert a párom...es erdekel minden mi van vele...Na es akkor ma reggel idegesitett az esti telefonszáma... hogy nincs e koze ahhoz hogy "nem kellett mennie"dolgozni...felhivtam a szamot,persze noi hang vette fel majd letette..kerdezem parom ki hivott teged tegnap este?? Nem tudja,de mit nyulok en a telefonjahoz????mondom akkor most hivd fel a szamot,nem fogsz hulyenek nezni...ot nem erdekli...erre mondja,akkor elpakol es ennyi......elment boltba...kozben irtam egy smst a nonek miert kereste a parom?? Ki o?? Mondom ha nem olyan dolog ugyis visszair...semmi....kesobb egy magyar szamrol hiv egy nő.Mondja hogy meló ugyben kereste,oda tudom e adni?? Mondtam nincs itt... persze jott parom,nem magyarazkodott,elpakolt es elment...mondtam neki akkor ez mindent bizonyit mert en ha nem vagyok bunos felhivom a szamot egybol.... szerintetek??velemeny??
2016. dec. 3. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom miért defektes a kérdező, hogy meg meri kérdezni a párját, hogy mikor ér haza, normál helyeken az emberek maguk közlik, hogy kb. mikor érnek haza - már csak odafigyelésből a másikra....

Mi mindketten így tesszük, és egyikünknek sem kínszenvedés, viszont igy legalább együtt tudunk ebédelni, vacsorázni...

2016. dec. 3. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
Kedves okosok sztem a kérdező nem elmebeteg! Am nekem is volt olyan pasim aki kiment telefonalni meg relytegette a telojàt ez mind gyanus meg nem is nézett a szemembe ha kérdeztem vmit az ilyen pasikkal nem is kell veszekedni sem simàn ilyen tipus ha nyugodt kiegyensulyozott pàrja van ha nem akkor is mrgcsalnà vannak ilyen pasik !
2016. dec. 3. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Megcsal, és baleknak néz.

Ez a véleményem az egészről.

És még ő van megsértődve, meg ő agresszív.

Menekülés, tipli!!!

2016. dec. 4. 06:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Akik azt írták szenvedés lehet mellettem,bízom benne hogy lesz olyan,aki megbecsüli hogy mire hazaér frissen készült étellel várom.... és mellette igyekszem a kedvére tenni dolgokban. Nehogy már ez ekkora baj legyen hogy megkérdezem kb mikor ér haza... fordított helyzetben én magamtól is írom neki mikor merre vagyok.... de az hogy este hívta valami nő és ő nem hívta fel mellettem,inkább elpakolt,hát ez eléggé gyanus....
2016. dec. 4. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Na és miért ne kérdezhetnéd meg, hogy mi történt vele aznap, vagy mikor ért haza? EZ nem egy párkapcsolat! Még ő kéri magának! Ez röhej!

De én úgy rúgnám oldalbordán, hogy megemlegeti, majd pedig ott hagynám örökre! Neked is ezt kéne tenned, vissza se nézni, mondtam már!

És nem keresni mentségeket, hogy MIÉRT maradsz mellette, hanem eltűnni a látóköréből!

Ha könyörög, daffke, megszakítani vele minden kapcsolatot! Soha nem venni a telefon, stb., vagy lecserélni a számot, és elköltözni, hogy soha ne találjon meg!

Ez egy idióta, csak tönkreteszed mellette az életed!

Hallgass rám, jobban jársz.

2016. dec. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!