Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Es melyikonknek jogos a viselkedese?
Figyelt kérdés
Sajnos bizalmatlan vagyok a parkapcsolatban,ugy gondolom a bizalmat azt ki kell erdemelni.Parom telefonjan megneztem az orat...nem kutakodtam,de lattam hogy elozo este 2nem fogadott hivasa volt ismeretlen kulfoldi szamrol...kint dolgozik ugye.Ezen a heten ugy volt hogy megy dolgozni szombaton..erre pont penteki napon elvileg lemondta a fonok,hogy megsem kell menni.Mostanaban nem tetszett neki mikor csak megkerdeztem mikor er haza melobol...(mindig kiabálva mondta,neki nem kell beszámolni..) én csak a kajci miatt kérdeztem,meg hát mert a párom...es erdekel minden mi van vele...Na es akkor ma reggel idegesitett az esti telefonszáma... hogy nincs e koze ahhoz hogy "nem kellett mennie"dolgozni...felhivtam a szamot,persze noi hang vette fel majd letette..kerdezem parom ki hivott teged tegnap este?? Nem tudja,de mit nyulok en a telefonjahoz????mondom akkor most hivd fel a szamot,nem fogsz hulyenek nezni...ot nem erdekli...erre mondja,akkor elpakol es ennyi......elment boltba...kozben irtam egy smst a nonek miert kereste a parom?? Ki o?? Mondom ha nem olyan dolog ugyis visszair...semmi....kesobb egy magyar szamrol hiv egy nő.Mondja hogy meló ugyben kereste,oda tudom e adni?? Mondtam nincs itt... persze jott parom,nem magyarazkodott,elpakolt es elment...mondtam neki akkor ez mindent bizonyit mert en ha nem vagyok bunos felhivom a szamot egybol.... szerintetek??velemeny??2016. dec. 3. 17:33
1/15 anonim válasza:
Hàt vannak itt bajok. De nem a ma reggeli telefonnal kezdodtek.
2/15 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz??arra amire én? Hogy megcsalt? Jaa pénteken joval elobb jott haza melobol. Es csak megjott,nem is hivott hogy vegeztek a meloval....
2016. dec. 3. 17:40
3/15 anonim válasza:
"...én csak a kajci miatt kérdeztem," - ha ezt neki is így mondod, akkor ne csodálkozz azon sem, ha kiszalad a világból előled.
4/15 anonim válasza:
Nem tudom, megcsalt-e. Azt sem, hogy alaptalan-e a gyanùd. Csak azt, hogy a bizalmatlansàgnak, féltékenységnek megvan az àra.
5/15 anonim válasza:
ha nem hívta nem hívta... ha csal ha nem csal az ő dolga
6/15 anonim válasza:
Semmi gond, csak simán elmebeteg vagy.
7/15 A kérdező kommentje:
Mikor én vagyok el valahol ő még tobbszor hivogatott engem mint forditva.... ja es mindig le volt nemitva a telefonja es leforditva... na ne mar hogy ez normalis??
2016. dec. 3. 18:03
8/15 anonim válasza:
Szerintem tőled az összes pasi menekülni fog, mert teljesen beteg módon viselkedsz és gondolkodsz, ezt senki nem fogja elviselni.
"ugy gondolom a bizalmat azt ki kell erdemelni" Már itt elbukott a történet, alap dolog, hogy megadod a feltétlen bizalmat, egészen addig, amíg a másik nem él vele vissza. Ha pedig nem tudsz bízni, ne legyél párkapcsolatban, nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan vagy rá, egy pokol lehet melletted az élet. Egyáltalán nem csodálkozom a viselkedésén, csak azon vagyon ledöbbenve, hogy még nem vágott ki téged, mint azt a bizonyos macskát, ahogy megérdemelnéd.
9/15 anonim válasza:
Igen,gyanús! Miért van lenémítva? Miért van lefordítva? Ezt velem is eljátszotta egy exem,pont ezért lett gyanús! Nem alaptalanul! Valaki képbe van neki is.
10/15 rrrrrreennnnn válasza:
Huuuuhhh,#3! De egyre gondoltunk! ;)))
Kérdező,a párod erősen gyanús,melletted meg kínszenvedés lehet az élet!
Rég problémák vannak. Nem a telefon itt a bajci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!