Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom biszexuális, és ezt most mondta el. Mit tegyek?
Hát ez elég gáz. Még két csaj szép is együtt,de két pasi...
Legalább gumival kotorták? Nekem nem kellene,hosszútávon ez nem fog működni. Ha az elején így indított volna,akkor áttudod gondolni előre! Ez jó nagy sz@vatás!
Én mit nem adnék egy biszex férfiért!
Téged remélem kidob mint annak a rendje,egy felszínes,buta pitsa vagy,nem érdemled meg őt.
19/L
Attól még, mert vonzódik férfiakhoz is, miért lenne nagyobb valószínűsége a hűtlenségnek? Ha csak nőkhöz vonzódik, akkor is pontosan ugyanannyira félhetnél tőle, ha a karaktere olyan. Ha meg nem olyan, akkor ettől még nem lesz valószínűbb a dolog.
Szerintem ezen, mint minden máson is, a kommunikáció tud segíteni. Esetleg hiányolja-e most a kapcsolatotokból a férfi jelenlétet, ha igen, szerinte hogyan lehetne ezt megoldani, ha nem, akkor a jövőben mennyire tartja valószínűnek, hogy hiányolni fogja. Azért az elég sokat elmond, hogy házasságot meg gyereket terveztek, annyira csak nem lehet komolytalan akkor a dolog. Engem is bántana, ha ilyen soká mondaná el, sőt, de ha az elején tudom meg, valószínűleg én sem kezdenék vele (előítéletes vagyok meg minden hasonló apróság), de ha már szerelmes vagyok és ismerem, akkor próbálnám menteni a menthetőt, és az eddigiek alapján megítélni. Persze, ha hosszabb távon is azt látod, hogy nem tudsz ezzel együtt élni, akkor sem leszel szerintem rossz ember, ha kimondod, és inkább útjára engeded, hogy a hozzátok illő párt találjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!