Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromról kiderült, hogy biszexuális. Szerintetek működhet?
Nem igazán látom értelmét a folytatásnak.
Nem azért, mert biszex, ettől még lehetnétek boldogok.
Pont a hazugságok miatt.
Másrészt meg tapasztalatlan is, és nála óhatatlanul fel fog merülni, hogy mást is kipróbálna, és mással is. Jelen esetben pedig nem fogsz tudni mindent megadni, amit szeretne. Csak idő kérdése, mikor hazudik arról is, hogy kivel mit csinál.
Mennyi idősek vagytok? Ez a szüzességes dolog inkább gyerekes, mintsem komoly hazugság.
A biszexualitást viszont megértem, kövezzen meg a többi kommentelő nyugodtan. Ez nem egy olyan téma, amiről könnyen lehet beszélni. Ha biszex lenne a párom, hát elég nagy törés lenne, pedig elfogadó vagyok. Ha engem érintene, valószínűleg mélyen hallgatnék - amúgy sem ritka, hogy valaki leplezi az esetleges bi- vagy homoszexualitását. Nincs társadalmi elfogadottsága.
Persze a körülményeket te tudod, és ha te ezt komolynak érzed, vagy ennyire bánt, akkor kuka.
A biszexualitás magában is elég komoly gond lehet, ha megfeszülsz se tudsz neki megadni mindent... és azon se egyszerű túllépni, hogy csókolózás közben ne jusson eszedbe hány fallosz jár a szájában.
De a hazugság az nem nagyon fér bele egy kapcsolatba, akkor se ha a szégyenlősségre alapul.
A férfiak nem igazán büszkék arra, ha még 20 évesen nem volt szexuális kapcsolatuk :D, meg azt sem hangoztatják, ha a saját nemükhöz (is)vonzódnak...
Amúgy két férfi egy ágyban, hmmm.... (most biztos lepontoznak), de én megnézném ;)
Nem.
Nem azért, mert biszexuális, az egy marhaság, hogy attól hűtlenebb lenne, meg hogy kényszeresen mindkét nemmel szexelni akarna.
Nem is azért, mert tapasztalatlan. Marhaság, hogy aki nem ment még át a fél városon, nem próbálta ki mindennel és mindenkivel, az nem lesz hűséges. Ez mindössze személyiség kérdése. Én is biszex vagyok, én sem voltam valami tapasztalt, de barátnőmmel az 5 éve tartó kapcsolatban fel sem merült, hogy mással kipróbáljam.
Ami miatt nem működik, azok a hazugságok. Oké, valamilyen szinten érthető, hogy nem azzal nyitott, hogy "szűz vagyok, és tetszenek a farkak". De egy valamire való kapcsolatban sem a múltat, sem a nemi orientációt nem szabad letagadni. Elvégre akivel együtt vagyunk a legbensőségesebb pillanatokban, nehogy már pont ő ne tudjon rólunk alapvető dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!