Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig húzódhat egy se veled, se nélküled kapcsolat, mikor kell végleges döntést hozni?
Figyelt kérdés
Kinek van tapasztalata nagyon hosszan (fél év) elnyúló döntésképtelen helyzettel kapcsolatosan?
Mi segített meghozni a helyesnek mondható döntést, hogy együtt vagy külön a továbbiakban?
Előre is köszönöm.
2016. dec. 2. 21:54
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tisztel, erre kellett rájönnöm.
2016. dec. 3. 07:30
12/13 anonim válasza:
Akkor hagyd, ha tényleg így van....
13/13 A kérdező kommentje:
Mindig azt gondoltam, hogy aki szeret, az tisztel is, fontos neki, hogy mit szeretnék, hogy szeretném. De nála nem jár együtt e kettõ sajnos. Mikor rákérdeztem, azt válaszolta, hogy a mi két külön életünket szeretné "egybe tenni", mindezt az õ elképzelései alapján. Na ez számomra elfogadhatatlan, mindamellett, hogy szeretem. Egy felnõtt nõnek akarja megondani hogy mit és hogyan csináljon az életében.
2016. dec. 3. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!