Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy foglalkozhat valaki többet a kinézetével, mint a párjával?

Figyelt kérdés

Először is megemlítem, hogy 21/L vagyok, barátom 24/F és fél éve vagyunk együtt. Már a kapcsolatunk kezdete óta ilyen volt, de csak most kezdett csak egyre jobban úgymond eldurvulni és egyre többet csinálja ezeket. Csak hogy párat megemlítsek:

- Amikor vagy velem, vagy a barátaival megy valahová az az első dolga, hogy ötször megnézi magát a tükörben egyrészt, hogy milyen - ő szavaival élve - összhangban vannak a ruhái

- Ami az elején vicces volt és mindig kiröhögtem, de most már kezd ijesztővé válni az az, hogy a haját is ugyanennyiszer ellenőrzi, ha esetleg velem van és már elmentünk, akkor a mobilját veszi elő és annak előlapi kameráján kezdi el nézegetni magát, vagy pedig egy üzlet visszatükröződő kirakatában. Ez most így elég vicces és a tudtára adtam, hogy oké, gondolom poénból csinálja, ő pedig csak annyit válaszolt, hogy nem tud úgy elmenni sehol, hogy közben valamije nem áll úgy, ahogy kéne.

- Van, amikor elmentünk egy étterembe enni és volt nem messze tőlünk egy kisgyerek és barátom rászólt (nem bunkó hangnemben), hogy szeretné, ha nem csámcsogna, mert nagyon zavarja.

- Nemrég költöztünk össze és ha valahol nagyon kis mennyiségű port lát, már le is törli

- Amikor volt nálunk a családom, simán mutatkozott előttük egy szál nadrágban és még csak észre sem vette vagy nem vett róla tudomást, hogy utaltam arra, hogy csináljon magával valamit, mert ez így egy kicsit kellemetlen

Az még kicsit röhejesebb, hogy hiába próbáltam vele megbeszélni, rávezetni, hogy nekem ez nagyon nem tetszik és ha velem akar maradni, akkor ezen változtasson, mert ezt nem fogom elviselni és nem fogom égetni magam vele mások előtt, de mintha nem érdekelné. Mindezek ellenére nem idióta vagy ehhez hasonlók, lehet vele értelmes témákról is beszélni, de ezek olyan dolgok, amik nem normálisak és ezt ő nem érzékeli.

2016. dec. 2. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Naa, talán csak nem ilyen ?? :D
2016. dec. 2. 20:54
 12/19 anonim válasza:

Isten ments, hogy én vigyem ágyba. :D Pont egy nő kéne nekem most a nyakamra...:D

Miért mikor és hva? :D:D

2016. dec. 2. 21:28
 13/19 anonim ***** válasza:
He? :D
2016. dec. 2. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
2016. dec. 2. 21:49
 15/19 anonim válasza:
Ha a he nekem szól? erre kérdeztem vissza.( most a nyakamra...:D )
2016. dec. 2. 22:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Jézusom, miről maradtam le? :D A he neked szólt utolsó.
2016. dec. 2. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy a barátod kényszerbeteg?
2016. dec. 2. 23:18
 18/19 anonim válasza:
H-h nem kellene nő??? nektek az mindig kell nem? :DD
2016. dec. 2. 23:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem én hogy ezek zavaró dolgok lehetnek, de mindenkinek vannak hibái és szerintem ezek például egyáltalán nem olyan vészesek. Ha csak ennyi az egész, akkor inkább örülj :D
2016. dec. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!