Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen ennyire féltéken/agresszív? Szerintetek tényleg megütne vagy csak ideges volt?
AKi agresszív, az is marad, csak ígérget, és egy ideig betartja.
Fogsz te még a kórházban kikötni, és tudod, nem sajnálom, mert nem hirtelen bántanak, hanem önként maradsz egy bántalmazó kapcsolatban.
ez nem egy bántalmazó kapcsolat mivel még nem bántott.
és nem agresszív, csak a helyzet hozta ki belőle,szerintem nektek is volt már mikor dühösek voltatok de attól még nem lettetek egész életetekre agresszívak.
kérdező, hidd el tipikus az egész szitu, mindegyik bántalmazó kapcsolat kialakul és tipikusan ugyanugy reagálod le.. tehát minden esetben igy kezdődik, először szóvá teszi hogy ne menj el barátnődhöz, munkahelyedre, szüleidhez stb.. tehát ami neked fontos és örömöt okozna abban korlátoz, és először pont ugyanigy, hogy hirtelen dühös lesz és a határait probálgatja, és a végén ugyanugy reagálod le ahogy minden más nő, aki először találkozik ezzel, védelmezi,
csak felhuzta magát, én is odamondogattam, stb.stb.. tipikus, a lényeg hogy ez a pasi idővel meg fog ütni, ez ezer százalék. Minden bántalmazó kapcsolatnak vannak előjelei csak a nők 99 % benne marad, mert mindig bocsánatot kér a pasi,egy ideig mindig keresi a kedvét a nőnek, hizeleg, mindig okolja magát is a helyzetért a nő stb. stb.. tipikusan ugy viselkedik mint Te. Persze adj egy esélyt még neki, de ha mégegyszer előadja ezt a jelenetet azonnal hagyd ott.. de nehogy szülj neki most egy gyereket.. Inkább probáld ki, eltelik kis idő és mondj neki olyat amiben olyan döntést kellene hoznia hogy engednie kellene, azt nézd meg tud -e engedni, megbeszélni a dolgot vagy neked ront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!