Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen ennyire féltéken/agresszív?
Szerintetek tényleg megütne vagy csak ideges volt?
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve együtt vagyunk és ez alatt csak kisebb vitáink voltak.Tegnap viszont eléggé eldurvult a helyzet.Rendesen féltékenységi rohamot kapott amikor elmondtam neki,hogy a főnököm elhívott magával egy üzleti útra.Hiába mondtam neki,hogy a munka miatt kellenék és nem azért,hogy szórakoztassam,nem fogta fel csak ordibált(amire eddig nem volt példa) olyanokat ,hogy r****c vagyok,meg hogy mennyit kapok azért mert lefekszem vele.És ha ez nem lenne elég ,még azt is kijelentette ,hogy NEM mehetek.Pedig már nem egyszer én kísértem el.Nekem itt telt be a pohár,mivel nem olyan vagyok aki hagyja ,hogy így beszéljenek vele meg ,hogy még parancsolgasson is.Én is elkezdtem fejéhez vágni néhány elég durva dolgot.Mire ő annyit mondott,hogy fejezzem be mielőtt még olyat csinál amit később megbánna.Legfőképp az ijesztett meg ahogy ezt mondta ökölbe szorított kézzel..még sosem láttam ennyire agresszívnak és most nem tudom,hogy erre mégis hogyan kéne reagálnom?Mert azt tényleg leszögezném,hogy valamilyen szinten én is hibás voltam,mivel olyanokat mondtam neki amiket nem kellett volna de ezt inkább nem részletezném.
úgy értettem,hogy ezt leszámítva nem volt semmi gond.
Biztos,hogy menni fogok,ez nem volt kérdés egy percig sem.Bár azóta még nem beszéltünk,de felőlem fel is robbanhat dühében,ezt akkor sem akadályozhatja meg.
HA tettlegességig fajult volna,szó nélkül otthagytam volna.viszont nem tette.értem mit mondotok,hogy mindenki így kezdi,de ha ismernétek nem így gondolnátok.ha tényleg megbánja és bocsánatot kér szerintem kap még egy esélyt.
2016. dec. 3. 19:39
13/24 anonim válasza:
Nem egy esélyt fog kapni, hanem még nagyon sokat. Ebbõl a kapcsolatból te nem fogsz kilépni Kérdezõ...
2016. dec. 3. 21:29
14/24 anonim válasza:
Higher nekunk. Nem tette meg mert meg nem érzi magat elegge biztonságból. Meg nem alakukt ki bizonyos ala rendelt viszont. Ez egy foltamat es meg fogja tenni. Mikor?ahogy ugy erzi hogy megteheti mert valami fuggoseg lesz koztetek.most nagypn is jól tudta hogyha meg ut otthagyod. De ahogy egy gyerek..kozos anyagiak stb kialakulva. Tehat tudni fog valakivel sakkban tartani azonnal meg fogod kapni tole a pofonodat. Mind igy kezdodik. Eloszor korlatokat
2017. jan. 3. 21:57
15/24 anonim válasza:
Gratula, ide írsz ki kérdést ahelyett, hogy pakolnál??????
2017. jan. 3. 23:45
16/24 anonim válasza:
"nem olyan vagyok aki hagyja ,hogy így beszéljenek vele "
De pont az vagy. Na én nem, mert már rég kirúgtam volna..
Te nem, te mentegeted.... "Mert azt tényleg leszögezném,hogy valamilyen szinten én is hibás voltam,"
A faxt..... Te ebben benne maradsz, mert nem tudsz lépni. Én Kb 1 másodpercig lennék ezzel az alakkal, illetve addig sem.
2017. jan. 3. 23:48
17/24 Költőnő? válasza:
Tudnod kell, hogy minden egyes agressziónál, ami után tovább engeded, (tok mindegy, hogy fizikai vagy verbális), csak felbátorítod és rosszabb lesz. Persze, mind ilutan bocsánatot fog kérni, te meg megbocsátasz. Így épül fel a kezdetektől egy bántalmazó kapcsolat.
És te egyébként Tipikusan viselkedsz. "Tudom kezelni"..."Ti nem ismeritek úgy, mint én...""Amúgy jó ember ".... stb stb stb
2017. jan. 4. 07:55
18/24 A kérdező kommentje:
ebben az esetben nincs igazatok. rá pár napra megbeszéltünk ,elmondta,hogy sajnálja és azóta olyan mint volt,nem agresszív meg semmi.viszont a gond meg az,hogy ez a jelenet valahogy bennem maradt és azóta nem nagyon merek vele veszekedni.
2017. jan. 4. 19:36
19/24 Költőnő? válasza:
Jó, akkor itt senki nem tud semmit, hülyék vagyunk, kár volt kérdést is kiírni nekünk.
2017. jan. 4. 20:16
20/24 anonim válasza:
"rá pár napra megbeszéltünk ,elmondta,hogy sajnálja és azóta olyan mint volt,nem agresszív "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!