Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a barátom nevét 1 közösségi oldalon, pedig
azt mondta, h sehol nincs fent. Mit tegyek? Megbeszéltük,
h ilyen többet nem lesz,1 régi incidens miatt.
Figyelt kérdés
nos, megtaláltam a nevét, de az ismerősei alapján sehogyse lehet ő. ezek mind külföldi nevek, sőt, johnny depp, brad pitt, george clooney vannak bejelölve, mint ilyen rajongi csoportok, vagy minek hivják azokat. egyáltalán nem rá vall, h ilyeneket jelöl be, nem beszélve a sok szőke cicababáról, akik be vannak nála jelölve. de pl. 1 olyan ismerőse sincs bejelölve, akit én is ismerek.. ugymond, akit tuti, h bejelölne. állitolag még tavaly nyitotta ezt az adatlapot, a wow - hoz kellett direkt link. de most már nem tudom, h mit gondoljak. lehet, h másnak is pont az a neve? 20, l
pl kérdezd meg a száddal, így: Figyelj, ez itt a te regisztrációd? Ha meg utána nem hiszed el a válaszát, amit ad a kérdésedre, akkor úgy sem lesztek együtt sokáig...ill. te szerintem senkivel sem.
2010. ápr. 30. 23:53
12/20 anonim válasza:
Remélem Kovács Jánosnak hívják vagy Horváth Józsefnek...és remélem, hogy a kérdező steril...
2010. máj. 1. 00:06
13/20 anonim válasza:
szerintem szakíts vele... hidd el hosszabb távon biztos rájönne mekkora szivességet tettél neki :)
Mr.T
2010. máj. 1. 00:13
14/20 anonim válasza:
én meg értem, hogy félsz, velem is szinte ugyanez történt először flörtölt aztán nekem ismeretlen csajok lettek az ismerősei pedig megígérte hogy szól ha ilyesmi lesz én csak azt tudom mondani döntsd el te hogy megér e neked ez a kapcsolat ennyi gyomorgörcsöt vagy nem:S..
2010. máj. 1. 00:18
15/20 anonim válasza:
1. Ha megbeszéltétek hogy nem használtok közösségi oldalt *khm* Iwiw *khm* akkor hogy kerültél oda.
2. Most keresed a drámát vagy mi? Minek keresgélsz rá? Hogy éreznéd magad hogyha utánad kémkedne?
3. 99%-ban biztos vagyok benne hogy nem ő az...
4. Ugyanmár, ha bízol benne, akkor elfelejted.
5. Ha nem bízol, megkérdezed :)
Themas
2010. máj. 1. 00:57
16/20 anonim válasza:
Na és mi van akkor ha cicababa ismerősei is vannak? Te vagy a barátnője, az pedig csak egy közösségi oldal, nem egy nyilvántartás a háreméről. Ne csinálj belőle ügyet szerintem. Ha ilyen pitiáner ügyeken már dől a bizalmad, akkor rég rossz.
2010. máj. 1. 01:13
17/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek a közösségi oldalak igenis veszélyesek. Én is rákerestem már régi szerelmemre az iwiwen, megnézem az adatlapját annak, aki szimpatikus, vagy tetszik. De belegondoltam, mi lesz ha az iwiwen is bevezetik azt, hogy megnézheted, ki nézte meg az adatlapodat. Teszem azt volt szerelmem észreveszi, hogy bekukkantottam hozzá. Felesége van, és én igazából nem akarok tőle semmit, de teszem azt épp rossz passzban vannak, én meg felködlök előtte a múltból, és ír nekem néhány sort. 14 év után igazából csak egy kattintás és felvehetjük a kapcsolatot. Ez sosem történne meg, ha ő nem tudná megnézni, kik nézték meg az adatlapját. Vagy a barátom egész biztosan sok lánynak tetszik. Mi lesz, ha meglátja majd, kik nézegetik őt? Mi lesz ha nekünk lesz rossz időszakunk és ő kattint egyet? Vagy én? Nem, én remélem hogy az iwiw nem rontja el önmagát.
Ettől még nem kell paranoiásnak lenni. De igenis van veszélye!
2010. máj. 1. 01:31
18/20 anonim válasza:
utolsónak teljesen igaza van:S
2010. máj. 1. 01:33
19/20 anonim válasza:
Az én barátom is így kezdte, mindenféle kamu regisztrációk meg cicababák voltak először bejelölve neki, aztán azt mondta, hogy ez WoW-hoz kellett neki, aztán rajtakaptam, hogy macskákat herél a konyhában Batz-papuccsal! Előzd meg a bajt!!!
2010. máj. 1. 02:40
20/20 A kérdező kommentje:
nos, egyáltalán nem vok hisztis. ha az lennék, már régen leorditottam volna a fejét. de nem tettem, hanem azon gondolkodok, h h tudjam tőle szépen megkérdezni. megbeszéltük, h ilyen nem lesz többet, mégis ott van. ok, a direkt link kellett a wow - hoz, és azt mondta, h nem is tudja a felhasználónevét, jelszavát, stb. akkor h kerülnek oda a képek?? meg az ismerősök?? amugy a képen se ő van, hanem sztem britney, amint éppen gratulál vkinek, de nem biztos, a lényeg, h azt hiszem, vmi sztar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!