Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a barátom nevét 1 közösségi oldalon, pedig azt mondta, h sehol nincs fent. Mit tegyek? Megbeszéltük, h ilyen többet nem lesz,1 régi incidens miatt.
Figyelt kérdés
nos, megtaláltam a nevét, de az ismerősei alapján sehogyse lehet ő. ezek mind külföldi nevek, sőt, johnny depp, brad pitt, george clooney vannak bejelölve, mint ilyen rajongi csoportok, vagy minek hivják azokat. egyáltalán nem rá vall, h ilyeneket jelöl be, nem beszélve a sok szőke cicababáról, akik be vannak nála jelölve. de pl. 1 olyan ismerőse sincs bejelölve, akit én is ismerek.. ugymond, akit tuti, h bejelölne. állitolag még tavaly nyitotta ezt az adatlapot, a wow - hoz kellett direkt link. de most már nem tudom, h mit gondoljak. lehet, h másnak is pont az a neve? 20, l2010. ápr. 30. 23:03
1/20 anonim válasza:
Wow. És még csodálkoznak egyesek, miért járok inkább fiúkkal. 27/f, biszex
2/20 A kérdező kommentje:
de basszus.. nem b.zi, ez tuti!! az bánt, h hazudott. már ha 1 általán róla van szó.
2010. ápr. 30. 23:09
3/20 anonim válasza:
Most te komolyan ezen problémázol?
4/20 A kérdező kommentje:
igen, mert nem szeretem, ha hazudnak nekem. ráadásul, tök idegen csajok????
2010. ápr. 30. 23:15
5/20 anonim válasza:
Aztajóbüdösmindenit. Te is írod h nem ő valszín, akkor meg? kül meg ha egy ilyen kis dolgon kezdesz el problémázni, akkor ne várd, hogy majd jó sokáig együtt lesztek! teljesen megfolytod. Lehet ordítva rohannék ki a világból, ha valaki ilyen dologgal nyaggatna.
19/L
6/20 anonim válasza:
És még te nem bízol meg benne?Ha megbízol benne,akkor mi a p-ért ellenőrizted le azon a közösségi oldalon?!
7/20 A kérdező kommentje:
na.. régebben volt, h flörtölős kommentárt irt csajoknak, azóta vok erre érzékeny. nem leugatni. vagy ti imádjátok, ha hazudnak nektek? csak valószinűtlen, h ő az, de h kérdezzem meg tőle?
2010. ápr. 30. 23:25
9/20 anonim válasza:
még a legritkább névből is simán lehet hogy több van szóóval ne parázz szerintem nem ő az
10/20 anonim válasza:
Minden jel amit leírtál azt mutatja hogy nem ő az.
Vizsgáld meg a nevét is, mennyire egyedi.
Tudod, hogy milyen rengeteg rengeteg Kovács János él ebben az országban?
(csakhogy egy példát mondjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!