Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt hazudta nekem, nem dohányzik, tegnap mégis láttam őt cigizni, ez a dolog tönkretette a párkapcsolatunk, mit tegyek?
Párom azt hazudta nekem, nem dohányzik, illetve sohasem próbálta ki. Ez biztos, hogy nem igaz, mert tegnap láttam, ahogy cigizik. Nagyon fáj, hogy átvert engem, megvisel a dolog és sokat sírtam is sajnos.
A barátnőmmel 5 hónapja járunk, viszont úgy érzem, hogy szakítani szeretnék vele. Tegnap délután, amikor elindúlt hazafelé, ragaszkodott hozzá, hogy most egyedül szeretne kimenni a búszhoz, ne kísérjem őt ki. Mondom, hogy rendben van, menjen akkor egyedül. Észrevettem, hogy itthagyta a sálját, magamhoz vettem és gyorsan kirohantam, hátha elérem még őt. Éppen sétállt, amikor láttam, hogy cigizik.
Teljesen ledermedtem, könnyes lett a szemem, s bár utálom a cigit (nem szeretem a szagát, ő pedig ugye, éppen dohányzott) odarohantam hozzá. Nagyon zavarban volt, megijedt, én pedig teljes erőből kiabáltam vele, hogy "Hazudtál nekem! Tudtam, hogy cigizel! Meg szeretnél dögölni rákban? Ez kell neked? Többé nem szeretnék veled kapcsolatban lenni! Hazug vagy!"
Hivatalosan még nem szakítottunk, igaz, tegnap azt mondtam neki, nem szeretnék többé járni vele. Annyira fáj, hogy átvert! És éreztem a dolgot, mert az utóbbi 3 hónapban gyakran volt cigiszaga, de mindig azt mondta nekem, út közben mellette dohányzott valaki, azért vette át a ruhája a szagott.
Ő a második lány az életemben, sajnos a srácokkal nem volt szerencsém, az első barátnőmmel pedig szakítottunk 2 éve. Pont azért, mert ő is hazudott nekem, de ő abban, hogy megcsalt engem egy másik lánnyal. Borzalmas emlék, de úgy derúűlt ki a dolog, hogy meglepetésként át szerettem volna ugorni hozzá, nem számított rám, amikor pedig benyitottam (volt kulcsom a lakásához) láttam, hogy egy másik lány punciját nyalta... Iszonyatos volt, nagyon megviselt.
Mostani barátnőm is végig hazudott nekem. És az a szomorú, hogy 1 hónappal ezelőtt, találtam a táskájában egy doboz cigit. Nem "kutakodtam" a táskájában, ő fürdött és kiszólt nekem, keressem meg a táskájában a telefonját, s akkor láttam a dobozt. Megkérdeztem tőle, ez mégis micsoda, azt felelte, egyik lány barátjának vásárolta. (Ismerem ezt a lányt, ő erősen dohányos, akkor azt mondta, neki vásárolta.) Én akkor elhittem, hogy erről van szó. De most már tudom, hogy lehetséges, ez is hazugság volt.
Teljesen tönkretette a kapcsolatunk a dolog, szerintem már nem is szeretnék járni vele. Mi tegyek? Fáj a dolog és sokat sirok.
Az egy dolog, hogy hazudott egy alapdologban és kiraktad mert nem toleráltad a dolgot, mimdenki másra ugrik és tudhatta te erre.
Viszont annyira labiris, hisztériásnak tûntél ahogy elõadtad az egészet, hogy ez ilyesztõbb mint a sima veszekedésetek. Az nem baj ha elveid vannak csak próbálj lazább lenni, kevésbé görcsös mert ha mindig így a plafonon van a hangulatod az saját magadnak tesz rosszat.
Uram atyám! Ettől nagyobb problémád ne legyen az életben könyörgöm. Én is utálom a cigit, nem is szoknék rá, de nem dobnám ki a párom azért, ha esetleg cigizne és hazudott volna erről.
Ahhoz meg nincs jogod, hogy megmond, hogy mit csinálhat és mit nem. És ha rákos lesz és meghal? Az ő élete, ha elakarja cseszni, neked semmi jogod ebbe beleugatni.
Az ilyen esküszöm nem is kapcsolat, ha ilyenért valaki képes kitenni a másikat. Elhiszem, hogy hazudott, szar érzés, gondolom neki meg az volt szar érzés, hogy tiltani akartál neki valamit, amit ő meg szeret.
Tuti, hogy azért hazudott, mert te nyafiztál ezen, hogy mennyire utálod a cigit meg a dohányosokat így szerencsétlennek nem volt mersze elmondani, hogy dohányzik.
Ettől milliónyival nagyobb gondok is léteznek az életben, ha egy ilyen kis apróságért dobsz valakit, akkor légyszi, felejtsd el az embereket egy életre és éljél egyedül, mert másokat fogsz tönkre tenni csak és lehúzni!
Pl, én se keresek senkit és nem is akarom lehúzni más kedvét.
Nagyon remélem, hogy az utolsó előtti majd egyszer jól megszívja az életben. :D
A kérdést kiírni valóban értelmetlen volt ha már eldöntötte magában a dolgot, de te sem vagy normális, ha neked belefér, hogy végig hazudozzon valaki. Ne haragudj már meg, de egy apró dologban sem érzem fairnek a párom szemébe hazudni, mert akkor nyilván nagyobbakban is ugyanilyen könnyen megy. De ha neked belefér, remélem lesz egy barátod, aki végig az arcodba hazudik:DDD
Különben nem tudom mennyire fájt volna közölni, hogy bocsi de nem akarok leszokni. Akkor nem kellett volna titkolózni se és a kérdező is eldönthette volna, mennyit is ér neki a kapcsolat, és nem lenne átverve. Ritka degenerált idióta lehetsz a válaszod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!