Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le azt, hogy buli miatt passzolja a randit a másik fél?
Egy lányról van szó...tényleg az utóbbi 2 hétvégén folyamatosan hétvégén együtt voltunk, de eddig úgy volt hogy akar jönni aztán egyszer csak benyőgi hogy bulizni megy hétvégén.
Most őszintén nekem erre mit kéne reagálnom? Eléggé bántó is, de kicsit megérthető a dolog mert kicsit már talán nekem is sok volt ez így egyszerre...de nem tudom mit kéne neki mondani? 23f 19l
Az előadás módján akadtam ki nem azon ,hogy elmegy mert alapból nekem is vannak hülye dolgaim, de próbálom úgy megosztani a másikkal hogy ne képzeljen bele más dolgokat ennyire egyszerű :D ezt a szabadság mániás pi**a dumát meg sajnos nem veszi be már a gyomrom ne haragudj..nem fogom ketrecbe zárni sőt lehet azonnal el is küldöm MERT nem tetszik az előadás módja ennyi.
És akkor én vagyok hülye ? annyit írt volna, hogy bocs hétvégén nem érek rá mert elakarok menni bulizni ok...
De amikor olyant ír, hogy majd következő hétvégén találkoztunk "azt jólvan" szó szerint azért az kicsit fel**z na ez a helyzet. Lehet velem van a gond, de ha én írnék ilyet tuti elküldött már volna.
Tök vicces, ha csaj lennél, a pasik olyan válaszokat adtak volna, hogy meg akarod fojtani, sárkány vagy, rátelepszel...
De ha te nem vagy kiszolgálva, ajaj. A nőnek a pasi legyen a legfontosabb, a pasinak meg... amit épp kíván? Milyen egyenlően hangzik.
11: Eddig egy szóval sem írtad, hogy az a bajod, hogy milyen stílusban közölte. Se a főkérdésben, se a hozzászólásaidban.
Sőt, a hozzászólásaidban azt írtad, hogy eleve gond, hogy elmegy.
Na mindegy.
Nem lesz ez egy hosszú kapcsolat, ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudtok normálisan megbeszélni.
Én mondjuk rögtön rávágtam volna, hogy okés, nyugodtan menjél bulizni, de azért ezt normálisabban is közölhetted volna.
Pont ez a gond a legtöbb kapcsolattal, hogy magában dúl-fúl mindenki, de a másiknak még véletlenül sem mondaná el normálisan, hogy valami nem tetszett neki, vagy bántónak érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!