Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem a békülés érdekében?
Azt mondod többszörösen megbánt, szerintem ez a srác nem is szeret téged igazán. Jó, van egy mondás, hogy azt bántjuk a legtöbbet, akit a legjobban szeretünk. De ettől függetlenül szerintem ő benne van egy olyan dolog, hogy téged bármikor bánthat és úgy is visszarohansz hozzá. Szerintem hagyd a francba, mert ez úgy sem fog megváltozni.
4 hónapja vagytok együtt, ergo, azt se tudod hogy ez a kapcsolat mennyire lehet jó, mennyire lehet rossz. 4 hónap az semmi a másik kiismeréséhez. Az a srác, nem akar megváltozni.
4 hónap nagyon kevés ahhoz, hogy köztetek már viták alakulhassak ki. Ha ez idő alatt kialakulnak ilyen dolgok, annak nem lenne jó vége a jövőben sem.
Arról írsz, hogy jól megvagytok, szereted, de a kommunikáció nem működik köztetek. Ez nagyon látszik, ez itt a legnagyobb probléma.
Szerintem hagyd ezeket a felesleges játszmákat, hogy "hogyan viselkedjek hogy küzdjön értem?" meg "mit csináljak hogy foglalkozzon velem?", mert ez felesleges, ha szeret, megteszi magától, ezt nem lehet kiharcolni és nem is szabad olyan emberért küzdeni, aki nem küzdene érted.
Beszélj vele egyenesen, szemtől szemben és őszintén, hogy szereted, vele akarsz lenni, és hogy szeretnéd helyrehozni a kapcsolatotokban ezt a problémát és megbeszélni. Ha ő is így látja és szeret, be fogja vallani ő is. Ebben nincs szerintem semmi "megalázkodás", ugyanis te csak őszintén közlöd vele hogy mit szeretnél. Ő is elmondja hogy mit szeretne, és meg van oldva. Nem kell itt taktikázgatni, egyszerűen beszéljétek meg, annak több értelme van, mint a "játszmáknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!