Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen?
Nekem volt. Tönkre ment a kapcsolatom a lánnyal. Nem szerettem bele a másikba, exemet szerettem végig.
Viszont a végén a fejemhez vágta hogy megcsaltam.
Ismerősömnél megtörtént ez, méghozzá a tervezett lánykérés előtt pár hónappal.
Igaz ott fordított felállás volt, két fiú és egy lány (bár ez jelen esetben a kérdés szempontjából tökmindegy), végül kiderült hogy a +1 fő és a lány kettesben is összejártak a párja tudta nélkül.
Lett nagy veszekedés utána, cirkusz, majd végül kibékültek. Eltelt egy kis idő, a lány szakított, mert rájött, hogy még élni akar, nem szeretné teljesen lekötni magát.
Egyrészt a fenti történetet lehet úgy kezelni, hogy hiba volt a +1 főt bevonni, mert ezzel tönkrement a kapcsolat.
Másrészt lehet úgy nézni, hogy ezzel kibukott az, hogy a nem megfelelő emberrel, és/vagy a nem megfelelő időben voltak együtt, és nem futottak bele egy olyan házasságba, amelybe kódolva volt a megcsalás és a másik "boldogtalansága".
Szóval attól függ, hogyan nézi az ember. Még akkor is, ha rosszul sül el, megérheti, mert korábban kibukik az, ami amúgy is nagy valószínűséggel megtörtént volna. Vagy így, vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!