Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek "megalázkodó" egy kapcsolatban?
Én természetemnél fogva túl kedves és törődő vagyok ami legtöbbször nem válik hasznommá mert csak kihasználják.
Nemrég szakítottunk barátommal mert úgy láttam már csak én próbálom fenntartani. Mivel a barátom már kisujját se mozdította én úgy gondoltam ha "lesem minden kívánságát" akkor rendben leszünk. Szóval megalázkodtam és értékelés helyett csak kihasznált lettem úgy érzem.... a következő kapcsolatomban nem akarom, hogy ez történjen. Hogy maradjak kedves és törődő anélkül, hogy "megalázkodásnak, behódolásnak" tűnjön?
igen, koszonom. sok dologban magamra es az exemre ismertem.... de most arra koncentralok, hogy en tanuljak es legkozelebb jobban fogom tudni kezelni a kulonbozo szituaciokat :)
amugy van itt olyan aki jart mar rosszul az ilyen "jotetlelek" szemelyisege miatt parkapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!