Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk akik már együtt éltek a párotokkal, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Szóval röviden a történetünk: Együtt élek a Barátommal már fél éve(2 éve vagyunk együtt), de most jött ki egy probléma, ami szerintem csak nálam okoz gondot. Mivel kb csak 1 hónapja sikerült állandó munkát találnom, így értelemszerűen keveset vagyok itthon. A Barátom pedig egyetemista tanuló így neki meg eszméletlen sokat kell tanulnia. Nos, mivel én keveset vagyok itthon, ezért mostanság a lakásunk kész káosz. Értem ezt a koszra, rendetlenségre, egy halomnyi mosogatni valóra... Nekem sajnos nincs mindig időm takarítani, csak ha szabadnapos vagyok, ami nem olyan sűrűn van. Engem ez meg rettentően zavar mert szeretem a rendet és a tisztaságot. DE nem vagyok rendmániás mert akkor a barátomtól sem várnám el hogy kivegye a részét ebből. Viszont mostanság tényleg nem veszi ki a részét semmiből... Amit még tudni kell hogy ő sem elveszett férfi, ha úgy van ő is BÁRMIT megcsinál, csak mostanában élet ritka ez. Nekem mindig is volt munkám, csak eddig többet tudtam itthon lenni szóval úgy gondolom én sem vagyok egy rinyapitsa. Ti hogyan szoktátok a másik tudtára hozni hogy többet kellene takarítania? Nincsenek elvárásaim, egyszerűen csak nem szeretem a koszt, főleg most hogy van egy kis kutyánk is aki után főleg sokat kell takarítani....Szerintem ez érhető. Nekem meg kezd elegem lenni hogy állandóan én csinálok mindent. Ha most megszokja ezt a Barátom, akkor később így is fog maradni.2016. nov. 28. 13:13
1/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezen mi olyan nehéz, hogy itt kell megkérdezni.
Leülsz vele és elmondod neki, hogy figyelj Pityukám, az elmúlt időben ellustultál, kérlek takarírs többet, mert nem vagyok cseléd.
2/4 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok, hogy a mosatlant, vagy a rendetlenséget észreveszem, és megcsinálom, ha van rá időm. (Barátnőm is így van, szóval nem az hogy besegítek, hanem tisztán látjuk, hogy kinek mennyi az ideje, és ha nekem több van, akkor automatikusan én csinálom meg, de persze fordítva is így van. ) Viszont a takarítás az, amit én nem veszek észre. Kicsi a lakás, nagy szekrények nincsenek, nem tűnik fel a por, vagy hogy kádat, mosdót kéne takarítani. Nálunk meg van beszélve az, hogy nem azért nem csinálom ezt meg, mert egy trehány hülye vagyok, hanem mert nem is veszem észre. Ilyenkor a párom minden probléma nélkül szól, hogy úgy készülj, hogy ma közösen ki kéne takarítani. Én meg elkönyvelem, hogy oké. Ettől nem vagyok papucs, hogy dirigál, hanem tudomásul veszem, hogy a barátnőm és nem a háztartási alkalmazottam, és általában a frissen kitakarított lakásban szexelni is szeret, szóval plusz motiváció is van :D 23/F
3/4 anonim válasza:
Mikor dolgoztam párom takarított sőt még fözött is nekem. Meg kell beszélni nem csak a nő dolga a házimunka. Viszont az érdekelne,hogy a kiskutya hogyan bírja az egyedüllétet amíg dolgozol?
4/4 anonim válasza:
Te dolgozol, ő meg tanul. Mindkettőtöknek sűrű időszak ez, osszátok fel, hogy mi kinek lenyen a feladata. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ha most ezt szokja meg, így fog maradni. Erre is előre fel kell készíteni, le kell beszélni vele a dolgot és nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!