Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt töltitek a karácsonyt a párotokkal?
Főként olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik nem távkapcsolatban élnek, tehát megoldható hogy az ünnepekkor is együtt legyenek.
Esetleg ex kapcsolatodról is írhatsz, hogy anno együtt töltöttétek-e a karácsonyi ünnepeket, azaz hol a te családodnál, hol a párod családjánál voltatok. Vagy külön-külön, mindenki a saját családjával.
(Mivel a felnőtt kategóriába írtam a kèrdést, így a "komoly", már "felnőtt" vagy hosszabb életű kapcsolatokról érdeklődnék elsősorban, de minden választ nagyon szépen megköszönök)
Nem. Egyutt elunk egyebkent, kulfoldon, de most hazautazom Magyarorszagra, ugyanis az egyetlen elo nagyszulom nagyon beteg, valoszinuleg sajnos most fogom utoljara latni. A baratom nem tud velem jonni, mert az egesz unnepek alatt dolgoznia kell. Az o csaladja egy masik kontinensen el, oda majd csak par honap mulva tudunk menni.
Egyebkent oszinten szolva egyikunket sem erdekli a karacsony, nem szeretjuk az unnepet, nem is unnepelnenk, ha itt maradnek. Igy viszont lesz csaladi vacsora, es el tudok tolteni par napot a nagypapammal.
Nekem az exem mindig nálunk töltötte a karácsonyt, miver az anyja már nem élt, apjával nem volt jó viszonyban, szóval a családjához nem ment volna olyan szívesen karácsonyozni.
A jelenlegi párommal eddig külön töltöttük a szentestét és másnap találkoztunk, de most ebben az évben a páromék családjánál fogom tölteni a szentestét, és majd 25-én jövünk a párommal az én családomhoz.
A párom sokkal családcentrikusabb, mint én, és mindenképp otthon akarja tölteni a karácsonyt, szóval ha vele akarok karácsonyozni, akkor kénytelen vagyok én átmenni.
22L
Mi együtt töltjük a karácsonyt a párommal. 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk.
Tavalyelőtt mindketten az én családomnál voltunk Szenteste, és másnap mentünk át a párom családjához. Tavaly pedig az ő családjánál töltöttük a Szentestét, és másnap szintén együtt átmentünk az én családomat is meglátogatni.
Édesanyámnak nagyon fontos volt a karácsony, olyankor mindig otthon kellett lennem. Úgy nőttem fel, hogy a karácsony a családé. :)
Az első 2 évben még nem karácsonyoztunk együtt, de a 3. évben (tavalyelőtt) a párom eljött hozzánk Szenteste. Az volt az utolsó közös karácsonyunk, amit az Édesanyámmal együtt tölthettünk (sajnos tavaly elveszítettük őt rákban), ezért nagyon örülök, hogy az utolsó családi karácsonyon a párom is ott lehetett és még pont láthatta, hogy néz ki nálunk általában a szeretet ünnepe. :( :)
Azóta, mióta Anyu meghalt, rendszeresen a párommal karácsonyozom (Apukám szerencsére még él, de 3 éves voltam, mikor Anyuval elváltak, így Apuhoz kicsi korom óta mindig karácsony másnapján megyek). Nekem most már a Párom a családom és mivel úgy lettem nevelve, hogy a karácsony családi ünnep, ezért szeretem a Szentestét is vele eltölteni. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!