Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is hiányzik a szerelem?
Olyan rossz, hogy mindenhol boldog szerelemes párocskák nekem meg még senkim nem volt pedig elmúltam már 16 éves. Komolyan 10-11 évesen jobb helyzetben voltam mikor először lettem szerelmes ráadásul a fiú is szeretett, de nem lett semmi, akkor korai lett volna. Ennek már 5 éve, semmit nem tudok róla. :( Na mind1, szerelem ellenes lettem. x( xD
16/L
Nekem is hiányzik, de kipróbálom most a Yesman! módszert, hátha működik...
21/F
Én 23/f vagyok, és még nem voltam szerelmes, mivel nem volt kibe, bár azért különböző módon hatottak rám egyes lányok, de az inkább a sajnálat volt, hogy nem lett közöttünk semmi (amekkora dunce vagyok).
Bár most úgy érzem, hogy nem is tudnék szerelmes lenni! Remélem nem lesz így örökké. De viharos tiniszerelmeim nem lesznek már soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!