Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondaná nektek a párotok egy meghitt pillaantban hogy ígérjétek meg hogy soha ne hagyjátok el, azt miért teszi?
Figyelt kérdés
Mármint miért mondja?Mert annyira szeret?2016. nov. 26. 21:54
1/6 anonim válasza:
Nem, egyszerűen csak elvakult, nem lehet olyat ígérni, ami képtelenség.
És mi van, ha a kapcsolat tönkre megy? Mert mondjuk nem tesztek eleget érte? Most még az elején minden happy, de majd 10-20-30 év múlva is ugyanezt fogja kérdezni?
Ennek a kérdésnek, amit feltett, semmi értelme sincs.
2/6 anonim válasza:
Azért mondja, mert szentimentális. #1-nek igaza van.
3/6 anonim válasza:
Azért teszi, mert szentimentális, szerelmes és fél, hogy elveszíthet.
Ez persze nem jelenti, hogy ez így is marad örökké.
4/6 anonim válasza:
Mert tudja, 5 perc mulva telefonál a haverod, hogy ö is megdugta és ezért ne akarj szakitani. (ekkora fas-kalap kérdést?????)
5/6 anonim válasza:
Fél hogy elveszít téged, fél a magánytól, hogy egyszer újra egyedül lesz...
Ha tőlem valaki ilyet kérne én nem arra következtetnék először hogy mennyire szeret... de azért nem mindegy hogy mikor és hogyan mondja.
6/6 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy feltétel nélküli szeretet vár el, és nagyon rosszul esne. Sokkal jobban esne, ha azt mondaná, hogy mindent megtesz azért, hogy ne akarjam elhagyni. És természetesen viszont. Én a páromnak EZT ígértem, és erre is kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!