Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, soha nem csalnám meg, de ő mégis mindig rám akarja kenni hogy megcsalom és túloz a dolgokon. Miert?
Valamelyik nap ugy köszönt el tőlem egy baratom (fiú) hogy puszi, és én is vissza írtam neki hogy puszi.Ezt a párom meglátta és kiakadt hogy megcsaltam, meg átverem.Haza is ment tőlem egyből, és azt a tudatot próbálta bennem ébreszteni hogy rosszat tettem.El szokta kérni a telefonom is hogy bele nézzen,ezt is akkor látta mikor nézegette hogy kikkel beszélek.Miért csinálja ezt? És mi a megoldás erre?
(Nő)
Nem bízik benned, nem is fog. Ez csak rosszabb lesz.
(Egyébként pont az ilyen típusú emberek szoktak gyakran félre menni.)
A megoldás, hogy elhajtod.. átvágod torkát, mielőtt ő tenné a tieddel. Mert benne van az is, hidd el.
Most bűntudatot ébreszt benne, ha sikerül, nyert is, leépülsz zombivá, megszűnik az akaratod, a kapcsolataid felszámolódnak, elveszi az életedet....
Lehet, túlzásnak tartod, de hány ilyen van.
Nem csináltál semmit, ami rossz, kivéve, hogy belementél abba, hogy rendszeressé vált a telefonod ellenőrzése. Miféle szerelem ez a részéről??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!