Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom állandó segíthetnékje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom állandó segíthetnékje miatt lecsúsztunk az évfordulós közös ajándékunkról, minek kell neki állandóan ugrálnia?

Figyelt kérdés

Szoktunk közösen sportolni. Egyik délután is ott dekkoltunk a sport központban. Rá voltam készülve, hogy óra után elmegyünk megvenni egy már régóta áhított társast. Erre valami csaj leesett és meghúzta a lábát, párom meg felajánlotta, hogy elvihetjük a balesetire. Tekintélyes kitérőt tettünk. Láttam, hogy nem fogunk elérni a boltba zárásig csak ha kicsit oda lép a gázra. Egy kicsit együtt éreztem a csajjal, meg cuki volt amit a párom csinált, persze, de a bolt meg egyre távolabb került tőlünk. Később, néhány nap múlva sikerült eljútni a boltba, de már nem volt ott a játék.

Már nem is fognak gyártani belőle azt mondta az eladó. Én meg elég ideges lettem. Ráadásul múlt héten még volt belőle. Nekem ez fontos lett volna, és elmondása szerint Őneki is. Késő bánat, meg csúnya dolog is, hogy ilyenek gondolok érzek, de hát na... Úgy gondolom, hogy akkor este, még igazán elmehettünk volna a bolthoz, hátha nyitva találjuk még alapon. Ráadásul ezt mondtam is neki.

2016. nov. 24. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Értelmezésem szerint te is elmehettél volna egyedül a játékért, amíg a párod elkíséri a lányt. Jó-jó értem, hogy fura így, de majdnem minden ritka játékot meg lehet szerezni valahogy, csak kitartónak kell lenni. Én magam is gyűjtök ritka játékokat, tudom...

És végső soron, ez csak egy tárgy. És az! A párod pedig egy önzetlen és figyelmes férfi, manapság ilyet ritkábban találsz, mint ritka társasjátékot... Nézzetek ki egy másik játékot, és gondolj bele másképp. Az a szegény lány valszeg most fülig érő szájjal meséli, hogy két ember mennyire hihetetlenül rendes volt vele. Ezek apróságnak tűnnek, pedig fontosak. Gondolj erre. :)

2016. nov. 24. 17:39
 12/13 Nem mondod :D ***** válasza:
Egy kérdés matiszkál bennem azért...vajon ha a csaj helyett egy srác húzta volna meg a lábát, akkor annak is ennyire kedvesen felajánlotta volna a párod a segítséget? Csak mert ha a kérdésemre a válasz nem, akkor nem a társas hiánya a legnagyobb gond a kapcsolatotokban...és mielőtt bárki nekem ugrana, tudom miről beszélek, mert ebben már van tapasztalatom...
2016. nov. 24. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszene, ha a közös edzés után a párom egy másik csajnak ugrálna, hogy bevigye a balesetire mert valami tortent vele edzes kozben... A konditermes biztos segitett volna neki, biztos van telefonja, hozzatartozoja, baratja, akarki aki elvitte volna.persze segitsunk masokon ha olyan van, de nekem sem tetszene......... es az elottem levo feltevese is erdekes! vajon, ha pasi lett volna, akkor is ilyen segitokeszen ugralt volna??
2016. nov. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!