Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakire erősen és szeretettel gondolunk, megérzi?
Figyelt kérdés
Csak komoly emberek szóljanak hozzá, légyszi. :)2010. ápr. 29. 23:32
1/8 anonim válasza:
Hát attól függ. Ha elfingod magad koncentrálás közben, akkor lehet...
2/8 anonim válasza:
Ha működik a telepátia akkor igen :)
Amugy ez csak amolyan babona, meg olyan hülyeség mint a horoszkóp.
De ha van egy párocska, és mind a 2 fél a lány és a fiú is oda meg vissza van a másikért és egymásba vannak habarodva, akkor tuti sokat gondolnak egymásra szeretettel és ez legyen elég.
3/8 anonim válasza:
Volt valaki akit nagyon szerettem, egyik nap megkérdezte, hogy gondoltam-e rá. Erre azt hazudtam, hogy nem. Megérezhette, mert amúgy nem voltunk olyan viszonyban, hogy ilyet kérdezzen...
4/8 anonim válasza:
hát én nem hiszeka aparanormáis dolgokba de lehetséges ki tudja ki kell probálni :D 21/f
5/8 anonim válasza:
Akkor, ha ott vagytok egymás mellett, esetleg megérezheti - de nem a gondolataidból, hanem a viselkedésedből. Nagyon érzékeny antennák alakultak ki erre az evolúcióban, különösen a nőknél.
6/8 anonim válasza:
El se tudom képzelni, hogy Hanná Montána mennyire érezhet ilyenkor. Amikor a tinifiúk magukkal töcskörésznek.
7/8 anonim válasza:
az én párom soha nem érzi meg
van amikor egész nap mosolyogva gondolok rá, erre jön egy leszidós sms tőle
és amikor írom vissza, hogy odavagyok érte, akkor kezd ő is mosolyogni
szóval ne működik
viszont anya-gyermek kapcs-ban igen
vagy pl én megéreztem, hogy baj van a macskámmal, mikor nem laktam otthon
telepátia, megérzés, csak érzékeny embereknél működik, aki hallja a belső hangokat
8/8 anonim válasza:
Szerintem előfordulhat:) Megérzem, ha a barátom hívni fog. Tartom akkor a kezemben a telefont, és tíz percre rá csörög..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!