Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben Na szóval a barátom most tudott meg egy olyan dolgot ami ha nem is szereti a volt csaját öszeköti vele. Engem szeret de öszze van zavarodva. Viszzamehet az exéhez? Mért lett velem más? NAGYON FONTOS A VÁLASZOTOK
Szia!
Sztem tuti, hogy nem fog visszamenni az exéhez! Miért is tenné? Az a gyerek felnőhet úgy is, hogy az apja nincs mindig mellette. Főleg, hogy téged szeret. Attól még lehet a gyermekével is. Sőt, ha megbarátkoztok a gondolattal, még együtt is csinálhattok sok jó programot. Itt a nyár. Így jobban el tudnád fogadni a kicsit, ha hármasban lennétek néha. Persze, csak ha akarod.
23/Nő
1 minden pasiban van lelkiismeret, ha saját gyerekéről van szó, ezért instabil
2. félelem óriási lehet benne, hisz ez nagy felelősség és bele van kényszerítve olyan szituba amiben életében nem volt még
3. félhet attól is oda az eddigi szép, szabad élete
4. én nem presztrálgatnám más nőtől egy pasim gyerekét
5. sajnálom a srácot
amúgy kíváncsi vagyok a csaj miért vállal gyereket az exétől???
el is lehet vetetni...
Kérdező 23:10: Akkor mondjuk érthető az őrlődése. Fontos átgondolnia azt, hogy miért szakított az exével, mert egy gyerek miatt felesleges újra kezdeniük, ha alapjáraton nem illettek össze. A gyerek nem jár azzal jobban, ha van egy állandóan veszekedő szülőpárosa, mint azzal, ha alapból úgy nevelik, mintha elváltak volna.
A lényeg: CSAK a gyerek miatt ne kezdjék újra, mert egy gyerek még azon nem segít, hogy nem illenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!