Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben Na...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben Na szóval a barátom most tudott meg egy olyan dolgot ami ha nem is szereti a volt csaját öszeköti vele. Engem szeret de öszze van zavarodva. Viszzamehet az exéhez? Mért lett velem más? NAGYON FONTOS A VÁLASZOTOK

Figyelt kérdés
engem szeret de ugy érzem hogy nem tudja mi legyen ezekután kettönk között nagyon félek hogy dobni fog
2010. ápr. 29. 23:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ezt teszem amiben tudok segitek és mellette állok. jár a gyereket látogatni meg az ezzel járó dolgokat is vállalja.Köszi szépen az utolsó válaszadónak
2010. ápr. 29. 23:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem tuti, hogy nem fog visszamenni az exéhez! Miért is tenné? Az a gyerek felnőhet úgy is, hogy az apja nincs mindig mellette. Főleg, hogy téged szeret. Attól még lehet a gyermekével is. Sőt, ha megbarátkoztok a gondolattal, még együtt is csinálhattok sok jó programot. Itt a nyár. Így jobban el tudnád fogadni a kicsit, ha hármasban lennétek néha. Persze, csak ha akarod.

23/Nő

2010. ápr. 30. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:
ha tényleg szeret téged, akkor nem fog visszamenni hozzá. persze, hogy össze van zavarodva, biztosan nehéz helyzetbe került. kitartás, állj mellette, támogasd, éreztesd, hogy rád számíthat....
2010. ápr. 30. 10:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki előtörtek belőle az emlékek...ha már nem szerelmes az exébe,akkor biztos lenne a dolgában...Ismerek olyan csajt,aki összejött 1 sráccal,és kiderült h 2hónapos terhes volt az exétől..azóta az új sráccal nevelik a gyermeket!
2010. ápr. 30. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:

1 minden pasiban van lelkiismeret, ha saját gyerekéről van szó, ezért instabil

2. félelem óriási lehet benne, hisz ez nagy felelősség és bele van kényszerítve olyan szituba amiben életében nem volt még

3. félhet attól is oda az eddigi szép, szabad élete

4. én nem presztrálgatnám más nőtől egy pasim gyerekét

5. sajnálom a srácot

2010. ápr. 30. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:

amúgy kíváncsi vagyok a csaj miért vállal gyereket az exétől???

el is lehet vetetni...

2010. ápr. 30. 11:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Még együtt voltak mikor terhes lett csak közbe a csaj csinált valamit ami nagyon nagy szégyen!!!És nem szépen váltak egymástól el
2010. ápr. 30. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:
a csaj miért tartja meg a gyermeket?
2010. ápr. 30. 14:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés, de már megvan a gyerek
2010. ápr. 30. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező 23:10: Akkor mondjuk érthető az őrlődése. Fontos átgondolnia azt, hogy miért szakított az exével, mert egy gyerek miatt felesleges újra kezdeniük, ha alapjáraton nem illettek össze. A gyerek nem jár azzal jobban, ha van egy állandóan veszekedő szülőpárosa, mint azzal, ha alapból úgy nevelik, mintha elváltak volna.

A lényeg: CSAK a gyerek miatt ne kezdjék újra, mert egy gyerek még azon nem segít, hogy nem illenek össze.

2010. ápr. 30. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!