Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog ennyi korkülönbséggel?
Először is köszönöm szépen a válaszokat!
22:35 nem szeretnék még anyuka lenni, sőt a szüzesség elvesztésével is ráérek még, úgy gondolom.
Amúgy a srác egy ilyen tovább képzésre jár a volt gimijébe, és együtt szoktunk a sulihoz menni, mert az én sulim ott van az ő sulija közelében.
És hát egy kicsit dilis/komolytalan a korához képest. Igazából már elég régóta tetszem neki (kb. 2hónapja ha nem több) és eddig mindig elutasítottam ha elhívott valahova, de most beadtam a derekam és valószínűleg találkozni fogok vele. Majd a randin minden eldől:)
á..
nem tapasztalat ha 14 vagy 20 felettivelne kezdjj xd...
mert többet akar....:D
én 15 vagyok, barátom 21, immár 3 hónapja :) mondjuk igaz, hogy nekünk van szex is, bár nem vele vesztettem el :D a kapcsolatunk pedig nagyon jól működik, hasonló az érdeklődési körünk, zenei ízlésünk, gondolkodás módunk, szóval könnyű dolgunk van :D nem lehetetlen ekkora korkülönbség ellenére járni valakivel, csak igen, egy ilyen korú pasi már szeretne szexet is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!